This parlour area includes walls in a French style

This parlour area includes walls in a French style

A wood staircase with floating glass balustrade connects the two levels

A wood staircase with floating glass balustrade connects the two levels

Another dining area means another interesting chandelier

Another dining area means another interesting chandelier

A substantial chandelier sits above the dining room table

A substantial chandelier sits above the dining room table

These lights run down the centre of this spiral staircase

These lights run down the centre of this spiral staircase

Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

Tomorrow is a new day

Tomorrow is a new day

Enjoying the outlook

Enjoying the outlook

The centre of the clubhouse is largely open – concrete worked to avoid walling off different areas

The centre of the clubhouse is largely open – concrete worked to avoid walling off different areas

Copper light shades cluster close to the ceiling

Copper light shades cluster close to the ceiling


More ideas
Gallery of Oslo Airport Expansion / Nordic – Office of Architecture - 64

Gallery of Oslo Airport Expansion / Nordic – Office of Architecture - 64

Passenger comfort and well-being have been key drivers of the design throughout

Nan Contract - Ya tenemos las imágenes de Concept Habitat Studio!!...

Nan Contract - Ya tenemos las imágenes de Concept Habitat Studio!!...

White bathroom with lead light window and undermount basins balances modern with traditional

White bathroom with lead light window and undermount basins balances modern with traditional

doncaster-by-steffen-welsch-architects-07 - MyHouseIdea

doncaster-by-steffen-welsch-architects-07 - MyHouseIdea

x

Renovation project is a revival of late modernist homes

Timbers recycled from demolished portions of the building are incorporated into new joinery work

Timbers recycled from demolished portions of the building are incorporated into new joinery work

Mountain hideaway near Queenstown

Mountain hideaway near Queenstown

High windows allow plenty of natural light into the dining room

High windows allow plenty of natural light into the dining room

Pinterest
Search