Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

The use of slats means privacy and interesting light patterns in the first floor study

The use of slats means privacy and interesting light patterns in the first floor study

On the first floor of the new building is the parents’ wing with master bedroom, dressing room, ensuite and study

On the first floor of the new building is the parents’ wing with master bedroom, dressing room, ensuite and study

Slats prevent natural light from flooding this home office

Slats prevent natural light from flooding this home office

Architects of Invention worked on all elements of the interior, from the stairway to the office areas

Architects of Invention worked on all elements of the interior, from the stairway to the office areas

A detailed city pattern runs along the wall of this office

A detailed city pattern runs along the wall of this office

A large shelf occupies a corner of the study area, which is illuminated by a skylight

A large shelf occupies a corner of the study area, which is illuminated by a skylight

Contemporary bathroom addition has timber-look tile feature wall

Contemporary bathroom addition has timber-look tile feature wall

Pinterest
Search