The granny flat includes a kitchen and lounge area

The granny flat includes a kitchen and lounge area

The decision to re-assemble with materials salvaged on site significantly reduces the embodied energy, transport cost

The decision to re-assemble with materials salvaged on site significantly reduces the embodied energy, transport cost

A narrow hallway leads from living area to the bedroom

A narrow hallway leads from living area to the bedroom

Hardwood floors line this hallway, contrasting with the white walls and ceiling

Hardwood floors line this hallway, contrasting with the white walls and ceiling

The floor to ceiling glass windows are certainly a departure from the Edwardian alternatives in the old house

The floor to ceiling glass windows are certainly a departure from the Edwardian alternatives in the old house

Maintenance-free home designed to suit owners' active lifestyle and maximise the views

Maintenance-free home designed to suit owners' active lifestyle and maximise the views

Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

Shaped by the land – this house by Jim Fraerman is at home in its setting

With respect to the land, environment considerate house by Scott Architects

With respect to the land, environment considerate house by Scott Architects

A new first floor bedroom wing was inserted as a lightweight structure supported by a steel frame

A new first floor bedroom wing was inserted as a lightweight structure supported by a steel frame

House of angles? The ceiling certainly keeps things interesting

House of angles? The ceiling certainly keeps things interesting


More ideas
House of Mirrors by Nook Architects (11)

Nook Architects Design a Private Residence in Plaça Catalunya, Barcelona

The decision to re-assemble with materials salvaged on site significantly reduces the embodied energy, transport cost

The decision to re-assemble with materials salvaged on site significantly reduces the embodied energy, transport cost

With respect to the land, environment considerate house by Scott Architects

With respect to the land, environment considerate house by Scott Architects

Vivienda Corbaceiras.  Proyecto: Nan Arquitectos. Fotografía: Iván Casal Nieto.  house - interior - interior design - interiorismo - iluminación - light - arquitectura - architecture

Vivienda Corbaceiras. Proyecto: Nan Arquitectos. Fotografía: Iván Casal Nieto. house - interior - interior design - interiorismo - iluminación - light - arquitectura - architecture

Family Room is lit by a skylit terrarium

Watermill House by Office of Architecture

A skylight means plenty of light for this hallway

A skylight means plenty of light for this hallway

House in House,© Shannon McGrath

Gallery of House in House / Steffen Welsch Architects - 17

House in House,© Shannon McGrath

Pinterest
Search