Explore Budget Gardenista, Budget Remodelista and more!

The bedroom in the new cottage has floor-to-ceiling doors instead of a wall, to connect it to the backyard.NeM charred wood cottage Brittany ; Gardenista

Sunken House by Adjaye Associates in northeast London. The timber used to clad the exterior has been stained a rich, dark brown and hemp was used to insulate the walls.

Sunken House by Adjaye Associates in northeast London. The timber used to clad the exterior has been stained a rich, dark brown and hemp was used to insulate the walls.

Architects: Tropical Space Location: Thanh Khê District, Da Nang, Vietnam Architects In Charge: Nguyen Hai Long, Phan Quang Vinh, Tran Thi Ngu Ngon, Trinh Thanh Tu Area: 80.0 sqm Year: 2014 Photographs: Hiroyuki Oki

Architects: Tropical Space Location: Thanh Khê District, Da Nang, Vietnam Architects In Charge: Nguyen Hai Long, Phan Quang Vinh, Tran Thi Ngu Ngon, Trinh Thanh Tu Area: 80.0 sqm Year: 2014 Photographs: Hiroyuki Oki

S+P and their 8 year old twin sons asked for a home “for community, art and nature tocome together”. We designed them a village.WHAT?Tower House is a renovation and extension to a weatherboard home in Alphington, Victoria,Australia. We...

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search