Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Novca Iz, Jeddah and more!

Zbog niskih cijena nafte Saudijska Arabija krpa budžet povlačenjem novca iz inozemstva!

Любимые наличники из Любима - http://nalichniki.com/lyubimye-nalichniki-iz-lyubima/

DesertRose,;,Beautiful warter spout attached to the # kabah # Mecca,;,

from Urban Outfitters

BoomCase Party Gator Speaker

BoomCase The Traveler Speaker #UrbanOutfitters #BoomCase #BoomBox - Exclusive!

from Prochitaj

Da li se cijene ličnih dokumenata mijenjaju od 1. oktobra

Najviše novca iz svog novčanika za lične karte i druge lične dokumente izdvajaju građani BiH u cijelom regionu. No, iako je bila najavljena izmje...

"Eto, po tome se i vidi kakav su imali odnos prema školi i šta je za njih predstavljala učionica. A što se učenja tiče, pa, mogu samo reći da je onaj vic o Perici kao stvoren za njih: Dođe mama da probudi Pericu da ide u školu. Vidi ga u suzama, pa ga pita: — Sine, zasto plačeš? — Sanjao sam da je izgorila škola. — Ne plači dušo, bio je to samo san. — UPRAVO ZATO I PLAČEM!" Iz knjige Dnevnik jedne profesorke https://www.amazon.com/Dnevnik-jedne-profesorke-Ivana-Zecevic

Bebe poznatih čije su fotografije zaradile najviše novca Protekle dve godine bile poznate kao 'baby boom' godine među poznatim ličnostima, a nisu zaostajale niti naše domaće zvezde, glumice i estradne umetnice koje su nas zatrpavale nepotrebnim detaljima iz svojih života.

NOVČANICI Dražesni mali novčanici koji stanu i u najmanju torbu savršen su izbor za držanje novca ili pak svih vaših karticama. Izrađeni su od eko-kože, zatvaraju se cifom, a naziv brenda je ili utisnut ili u obliku prepoznatljive etikete. Odaberite iz širokog izbora neutralnih boja.

Svi volimo brojke i statistiku kada nam to ide u prilog. Ovih dana Android je zasigurno jedan od takvih koji se razveselio podacima iz tvrtke Mixpanel. U svom prvom godišnjem izvješću u vezi globalnih mobilnih podataka, tvrtka Mixpanel otkrila je kako je Android platforma pomoću koje je došlo najviše generiranih podataka.

Bitcoin, virtualna valuta o kojoj u posljednje vrijeme sve više piše, proživljava svoj procvat. Trenutna vrijednost jednog Bitcoin novčića iznosi 645 dolara, te je ovo najviša cijena koju je do sad ova virtualna valuta postigla.