Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Su Ušle, Koje Su and more!

Večeras je u rijalitiju Parovi održana još jedna emisija Goli život a pažnju su izazvale dve manekenke koje su ušle kao gosti Milomira Marića.

Snajke: Marko Perović ušao u novi rijaliti i bacio oko na jednu učesnicu! VIDEO

Gagi Đogani, diskvalifikovan iz rijalitija Farma 7, zbog napada na Sašku Karan, a prethodno je isplanirao čitav napad.

Marija Ana i Filip Đukić u rijalitiju Farma 7 nikako ne mogu da obuzdaju strasti, a nakon veoma zanimljivog seksa u štali, odlučili su da se pobegnu od svih i novu akciju imaju na krovu kuće.

Ceca Jovanović i Zorica Marković žestoko su se sukobile u rijalitiju Farma 7, a došlo je i do ozbiljnih pretnji.

U rijaliti Farma 7 jutros je došlo pismo u kojem im je zadruga poručila, da je ovo poslednje upozorenje i da ne smeju da zapostavljaju životinje.

Dan na Farmi 7 počeo je sa svađama, a izgleda da će se tako i nastaviti. A čini se da je glavni krivac za to Marina Perazić koja je krenula redom da se raspravlja sa svim učesnicima, pa se dohvatila i Lepog Miće.

U rijalitiju Farma 7 Goga Aleksić uspela je ponovo da šokira sve svojim ponašanjem, kada je vršila nuždu u koritu gde se ostali učesnici kupaju.

Danas u rijalitiju Farma učesnici su trebali da navedu najalavijeg učesnika, kao i najvećeg manipulatora. Po Semiru, najveći manipulator je Gabrijela.

Danas je u rijalitiju Farma 7 došlo do neočekivanih izbora, koji su na kraju doveli do toga da dobijemo kralja i kraljicu najpoznatijeg imanja u regionu.