Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Kathryn Stockett / Een keukenmeidenroman Als een jonge vrouw in het Mississippi van de jaren zestig van de 20e eeuw in het geheim een boek schrijft over de levens van de zwarte hulpen van haar vriendinnen, heeft dit voor iedereen grote gevolgen. De verfilming (The Help) is ook heel mooi.

Het familieportret - Jenna Blum. Gelezen. Een lector aan een Amerikaanse universiteit probeert achter haar afkomst te komen door vele Duitse en joodse overlevenden van de Tweede Wereldoorlog te interviewen.

Spannend en ontspannend. Origineel... Prima lectuur! ***

An autobiography Boek over genieten van het moment en echte liefde. Heel anders dan de film. Veel intenser.

De gevangene van de hemel - Carlos Ruiz Zafón Reserveer: http://www.bibliotheekhelmondpeel.nl/webopac/List.csp?SearchT1=Gevangene+zafon&Index1=1*Index1&Database=1_WEBTT&Location=NoPreference&OpacLanguage=dut&NumberToRetrieve=50&SearchMethod=Find_1&SearchTerm1=Gevangene+zafon&Profile=Profile24&PreviousList=Start&PageType=Start&EncodedRequest=*DFyb*EB*9D*AA*5D*2D*B3rN*1DS*BE6*10&WebPageNr=1&WebAction=NewSearch&StartValue=1&RowRepeat=0&MyChannelCount=

Bijzonder mooi boek. Spannend, soms grappig, soms vertederend. Maar ook vaak een krop in de keel wanneer het leven zich van zijn mooiste en lelijkste kant toont.