Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Werkzaam bij Fontys Hogescholen - Centrum voor Loopbaan & Ontwikkeling als Loopbaancoach | Gecertificeerd trainer | Insights-practitioner

Spelborden op picknick tafels. Zo worden de tafels nuttig gebruikt, maar kunnen ze ook nog altijd gewoon als tafel gebruikt worden.

Brabantse Basisscholen in Beweging: Het versterken van de sportinfrastructuur door lokale, regionale en landelijke sport- en beweeginitiatieven met elkaar te verbinden. Op deze wijze willen de partners een bijdrage leveren aan het realiseren van een gezond, aantrekkelijk sport- en beweegklimaat. Draagt er toe bij dat in 2016 een aantal algemene en specifieke doelen behaald worden.

Online vragenlijst uitgezet onder basisscholen in gemeente Maastricht om te inventariseren wat de wensen en behoeften van scholen zijn op vlak van sport en bewegen op en rondom de school.

Speeltoestel gecombineerd met sprookjes-app. De SMART Playground integreert digitale sprookjes en virtuele games met een speeltoestel. Via QR-codes op het speelkasteel kunnen kinderen de Hans Christian Andersen PlayGate App downloaden. Wanneer de App wordt geopend verschijnt een wereld van ’Augmented reality’; een extra dimensie van personages en verhalen. Een ’dubbele’ speelervaring voor de gebruiker en de begeleider.

In 2011 heb ik mijn diploma Administrateur / Assistent-Accountant van de ROC de Leijgraaf Veghel in ontvangst mogen nemen.

Het Beweegdiploma. Leer peuters en kleuters de fundamentals van bewegen en haal in 20 uur het Beweegdiploma! Bewegen is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. De KNGU zorgt ervoor dat kinderen op jonge leeftijd een beweegdiploma kunnen behalen in 10 tot 20 gymlessen.

Na mijn eindstage van de opleiding Administrateur / Assistent Accountant ben ik als Assistent-Accountant bij Brabant Accountants in dienst getreden. Mijn werkzaamheden bestonden uit het verzorgen van financiële administraties, aangiften Omzet-, Inkomsten- en Vennootschapsbelasting en het samenstellen van Jaarrekeningen (ZZP-er, V.O.F. en B.V.). Daarnaast volgende ik in deeltijd mijn HBO-opleiding Accountancy. Ik ben hier werkzaam geweest van 2010 tot 2012.

Overzicht van alle projecten Fontys Sporthogeschool op het gebied van sport en bewegen.