Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Mk Deal, Kupinapopust Mk and more!

Извлекувањето е по случаен избор на 11- ти Април 2016 година - понеделник во 12 часот

Роденден во игротека ПРИКАЗНА за 1000 денари https://kupinapopust.mk/deal/index/7781

100 ден. за омлет, чорба, шарска/ребро или топено сирење со салата во Мезе бар Сопотско https://kupinapopust.mk/deal/index/7651

Само за 190 ден. депилација на раце со пазуви https://kupinapopust.mk/deal/index/7880

750 ден за специјалистички преглед во Атлас Центар https://kupinapopust.mk/deal/index/7775

Само 500 ден за ортодонтски специјалистички преглед во „DENTAL ART“ https://kupinapopust.mk/deal/index/7656

62% попуст или само 390 ден. за вкусен богат ордевер со мешана скара! https://kupinapopust.mk/deal/index/8001

1000 ден за роденденска забава со Игротека "Тиквичка" - Аеродром https://kupinapopust.mk/deal/index/7541

Само 79 денари за миење + маска + фенирање во Mona City Fashion https://kupinapopust.mk/deal/index/7743

Само 990 ден за специјалистички преглед во поликлиника „RES HUMANA“ https://kupinapopust.mk/deal/index/7680