Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Werkt Hier, Hier Ook and more!

Een aantal van de kaarten die ik heb gemaakt om meer afwisseling en diversiteit in de activiteiten aan te brengen. Werkt hier ook goed om meer structuur aan te brengen in vakantietijd.

Dat mensen met autisme niet geïnteresseerd zijn in de emoties van anderen is gelukkig een lang achterhaalde gedachte. Wél worden prikkels (beeld, geluid, geur) door mensen met autisme doorgaans op een andere manier verwerkt dan bij mensen zonder autisme. Hoe dit precies werkt en hoe je hier als gesprekspartner van iemand met een ASS rekening mee kunt houden lees je in deze blog.

lo 1 - Nerissa's art , een schaal. foto's van mij van Nerissa bezig met haar schaal die ze prachtig mooi heeft beplakt met deco patch paper en vast geplakt met deco patch lijm.Nerissa werkt op een atelier voor speciale mensen , heeft zelf een vorm van Asperge met Autisme , vind het geweldig daar , werkt daar 2 dagdelen en kan haar heerlijk uitleven op allerlei knutsels , is heel goed hier in.zelf geschaduwd font - Batang Che

Advocacy & education organization helping adults who care for challenging kids better understand and work with them

Planbord blauwe ster - extra groot, is een groot magnetisch planbord voor meerdere kinderen of voor in de kinderopvang, scholen etc. Het bord geeft een weekoverzicht en werkt met leuke magneet pictogrammen. Bestel hier!

Planbord blauwe ster is een magnetisch planbord voor kinderen. Het bord geeft een weekoverzicht en werkt met leuke magneet pictogrammen. Bestel hier!