Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Skatepark Sweatshop, 271 and more!

from Foursquare

Binckhorstlaan

Skatepark Sweatshop | Binckhorstlaan 271 Den Haag | ideaal voor jongens rond 7 jaar en ouder voor kinderfeestjes of een fantastische activiteit tijdens de vakantie

from BuzzFeed

26 Simple Tricks To Make Your Kids Do Whatever You Want

Een heerlijke activiteit voor thuis :-)

from Foursquare

Landgoed Oostduin-Arendsdorp

Deze speeltuin is vorig jaar helemaal opgeknapt en ideaal voor kinderen tussen de 1 en 6 jaar. Neem wel een plastic zak mee voor je afval, want er zijn slechts twee prullenmanden in de buurt te vinden. En na een lekkere zonnige dag zitten deze overvol!

from Foursquare

Speeltuin Bezuidenhout

Een fijne speeltuin voor de kleintjes met een hek erom heen. Ideaal voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar.

Een stukje rijden, maar zeker de moeite waard en erg kindvriendelijk! Op boerderij 't Geertje kun je de boerderij van vroeger beleven. Alle landbouwdieren worden er kleinschalig gehouden. Zo zijn er melkgeiten, melkkoeien, varkens, schapen, kippen, konijnen en paarden. De dieren (toegankelijk voor iedereen) voorzien ons van voedsel, te koop in onze winkel en restaurant.

from Foursquare

Dorrepaal

De theetuin van Buitengoed Dorrepaal is erg geschikt voor kleintjes tussen 1 en 3 jaar. De speelweide is goed in de gaten te houden vanaf de theetuin en ideaal doordat er een hek om heen staat.

from Foursquare

HEMA

De Hema in het centrum van den haag heeft een nieuw restaurant met verantwoord eten ( naast uiteraard de tompouce en worst) en een leuke speelgoed voor kids. Vooral meiden tussen de 2-6 zijn er dol op. Ideaal om even bij te komen van een shop sessie.

from Foursquare

Bushalte Laan van Nieuw Oost Indie

Super leuk tentje voor een kopje koffie en achterin kunnen de kinderen heerlijk spelen en ondertussen kun je nog even opzoek naar een klein kadootje Het adres is: Laan van Nieuw-Oost-Indie 100 2593BX Den Haag

from Foursquare

Stadsboerderij 't Waaygat

Stadsboerderij 't Waaygat, een kinderboederij met daarnaast gelijk een leuke speeltuin voor de kleintjes (2-6 jaar)

LolaMar Kinderwinkel met speelgoed, kinder- en zwemkleding voor jongens en meisjes