Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Nasul Tv, Lui Eminescu and more!

Un articol inspirat din tragica moarte a lui Nicolae Labiș care în scurta și foarte lucida sa viață a definit... nemurirea.

Voluntarii din Lipova au apărut în 3 articole din ziarul Informația Lipovei cu acțiunile desfășurate în ultima perioadă. Suntem foarte mândri!

Am găsit o imagine foarte sugestivă care explică modul în care este perceput succesul de către oameni. E o chestie pe care ai trăit-o și tu!

Am scris pentru tine un articol în care am inclus 85 de idei și lecții învățate de la Brian Tracy în seminarul pe care l-a susținut la Cluj săptămâna aceasta. Seminarul a durat 5 ore și am încercat să sintetizez cât mai compact mesajul pe care l-a transmis pentru a vi-l putea împărtăși.

8 lecții și metode care odată aplicate, îți optimizează drumul și te apropie și mai mult de țintele tale, oricât de îndepărtate ar părea.

În 27 martie 2014 începusem să iau mișcarea mai în serios, în vremuri care se cereau ”alergate” din pricina celor 92 de kg pe care le aveam atunci...

Tricoul pe care îl voi purta în ziua examenului auto în semn de protest împotriva celor care dau și a celor care primesc șpagă.

Un prieten mi-a recomandat un articol de pe Business Insider care mi-a părut interesant. E vorba despre 10 pași pe care trebuie să îi faci în 10 zile pentru a putea porni o afacere de la zero.

Citește povestea lui Irena Sendler, o asistentă din Polonia în timpul celui de-al 2-lea Război Mondial, care a salvat 2.500 de copii evrei.