Explore Top Channel, Jo O'meara and more!

Sot në Fiks Fare:  Hashashi në Lazarat, atje ku janë bërë mbjelljet e reja jo nëpër fusha. Fidanët mbillen në kubike të vegjël, që i mbajnë në oborre. Ndërkohë shesin ende prodhimin e vjetshëm me 200-300 euro/kg.  Pas pak në Top Channel

Sot në Fiks Fare: Hashashi në Lazarat, atje ku janë bërë mbjelljet e reja jo nëpër fusha. Fidanët mbillen në kubike të vegjël, që i mbajnë në oborre. Ndërkohë shesin ende prodhimin e vjetshëm me 200-300 euro/kg. Pas pak në Top Channel

Vl

Instead of traveling to the same overpopulated destinations, try something new by checking out a few of the most underrated places in the world.

Jokes, India, Funny Stuff

Hashash nuk mbillet vetëm në Lazarat. Edhe në disa fshatra të thella të Tepelenës ka filluar mbjellja e farave të hashashit.  Pas pak në Fiks Fare

Hashash nuk mbillet vetëm në Lazarat. Edhe në disa fshatra të thella të Tepelenës ka filluar mbjellja e farave të hashashit. Pas pak në Fiks Fare

Pas pak në Fiks Fare:  Protesta e opozitës s’ishte protestë e qytetarëve por e kryetarëve të bashkive e komunave që drejtohen nga PD e që sot kanë mbyllur dyert duke i nisur punonjësit në protestë.

Pas pak në Fiks Fare: Protesta e opozitës s’ishte protestë e qytetarëve por e kryetarëve të bashkive e komunave që drejtohen nga PD e që sot kanë mbyllur dyert duke i nisur punonjësit në protestë.

The Valbona Valley, Albania  www.untravelledpaths.com

In Pictures: The Valbona Valley, Albania

The Valbona Valley, Albania www.untravelledpaths.com

Pas pak në Fiks Fare  “Të ngeli vaji, fute në frigorifer dhe kaq. Ngrohe prapë të nesërmen në tost, veje aty ngrohe, hajt shnet," - Ky është një fragment i shkëputur nga kamerat e fshehta të emisionit të sotëm ‘Fiks Fare’  Vaji e mishi që përdoren në fast food-e nuk ndërrohet, por përdoret disa ditë rresht. Kështu, vaji i përdorur kullohet dhe mishin e ripërdorin ditën tjetër, pasi e fusin në frigorifer.

Pas pak në Fiks Fare “Të ngeli vaji, fute në frigorifer dhe kaq. Ngrohe prapë të nesërmen në tost, veje aty ngrohe, hajt shnet," - Ky është një fragment i shkëputur nga kamerat e fshehta të emisionit të sotëm ‘Fiks Fare’ Vaji e mishi që përdoren në fast food-e nuk ndërrohet, por përdoret disa ditë rresht. Kështu, vaji i përdorur kullohet dhe mishin e ripërdorin ditën tjetër, pasi e fusin në frigorifer.

Albania is one of the most unspoiled countries of Eastern Europe and the former Soviet Bloc.

Albania is one of the most unspoiled countries of Eastern Europe and the former Soviet Bloc. Here they Translates Bible literature into Albanian and Albanian Sign Language. Ships publications in various languages to congregations in Albania and Kosovo.

Jala Beach- Vlora, Albania

Albania is a small, mountainous country in the Balkan peninsula, with a long Adriatic and Ionian coastline. Along with neighbouring and mainly Albanian-inhabited Kosovo, it has a Muslim majority – a legacy of its centuries of Ottoman rule.

Pinterest
Search