Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Stan Nalazi, Od Ulice and more!

Veoma moderam i funkcionalan stan. Nalazi se na odlicnoj lokaciji,u zgradi koja je udaljena od ulice tako da nema buke.Veoma svetao i ne zahteva ulaganja.

VRLO LEP DUPLEX, JAKO UREDAN I LEPO OCUVAN. STAN JE OKRENUT KA BULEVARU ALI JE UDALJEN DOVOLJNO TAKO DA NEMA BUKE. U DNEVNOJ SOBI SU PROZORI DUZ CELOG ZIDA. U KUPATILU POSTOJI JAKUZI, PARKET JE OD BAMBUSA. ZGRADA IMA ETERNIT FASADU. U BLIZINI USTANICKE ULICE, RODA MARKETA I SVEGA STO JE POTREBNO ZA ZIVOT. OSNOVNA SKOLA JE TAKODJE BLIZU. PRILICNO LEPA LOKACIJA ZA ZIVOT.

Stan se nalazi u paviljonima, izvorno ima 36m2. Delimicno je renoviran tako sto je lodja pripojena stambenom prostoru, pa ima 46m2.Stan je svetao.

Stan na Zvezdari u Uciteljskom naselju u veoma kvalitetnoj novogradnji.Zavrsetak radova se ocekuje krajem marta. Nalazi se na dobroj lokaciji u blizini osnovne skole.

Prodaja | VUKOV SPOMENIK, ZVEZDARA, 69 m2, 123000 e

STAN NA 6. SPRATU, 3,0 PO STRUKTURI, VRLO ADAPTIBILAN. NA DONJEM NIVOU IMA 53M2 A NA GORNJEM 22. PARKET I STOLARIJA ODLICNI. DEMIT FASADA, IZNAD STANA TEGOLA. POTREBNO JE IZVESNO ULAGANJE.

JEDNOIPOSOBAN STAN NA ZVEZDARI.STAN DO SAD NIJE USELJAVAN,SVETAO,DVOSTRANO ORJENTISAN, SEVER - ISTOK.HRASTOV PARKET, PVC STOLARIJA, KERAMIKA I SANITARIJE A KLASE. U CENU STANA JE URACUNAT PDV, TAKO DA KUPAC PRVOG STANA IMA POVRACAJ.

DVOSOBAN STAN NA ZVEZDARI.ODLICAN STAN KOJI JE OD 2.5 ADAPTIRAN U DVOSOBAN, ODLICNA ZGRADA I ULAZ.KOMPLETNO I LUKSUZNO OPREMLJEN STAN.

STAN NA ZVEZDARI.KVALITETNA UKNJIZENA NOVOGRADNJA, POVRACAJ PDV-A.

Stan na Zvezdari,veoma moderam i funkcionalan.Nalazi se na odlicnoj lokaciji na Lionu u zgradi novije gradnje. Omah je useljiv i prodaje se sa namestajem.