Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Veoma moderam i funkcionalan stan. Nalazi se na odlicnoj lokaciji,u zgradi koja je udaljena od ulice tako da nema buke.Veoma svetao i ne zahteva ulaganja.

SMS NA 1003 STAN Prodaja LION, ZVEZDARA, 63 m2 STAN NA ZVEZDARI U BLIZINI BULEVARA KALJA ALEKSANDRA . NALAZI SE U SAMOM PARKU. OKO ZGRADE SE NALAZE DVA VELIKA PARKING PROSTORA. ODLICNA SAOBRACAJNA VEZA SA SVIM DELOVIMA GRADA. PRILAZ ZGRADI I SAM ULAZ PRILAGODJENI SU OSOBAMA SA POSEBNIM POTREBAMA.

STAN NA ZVEZDARI, KOD DJERMA.NALAZI SE NA ODLICNOJ LOKACIJI. VEOMA LEPA I KVALITETNA NOVOGRADNJA.STAN JE IZUZETNO FUNKCIONALAN I SVETAO.

Stan se nalazi u paviljonima, izvorno ima 36m2. Delimicno je renoviran tako sto je lodja pripojena stambenom prostoru, pa ima 46m2.Stan je svetao.

Veoma lep, dvosoban stan. Nalazi se na odlicnoj lokaciji i u zgradi koja je veoma kvalitetno gradjena. Stan je dvostrano orjentisan. Postoji mogucnost kupovine garaznog mesta.

Stan je u izvornom stanju,relativno ocuvan, ali su poterebna odredjena ulaganja.Stan je veoma funkcionalan, konforan i nalazi se na odlicnoj lokaciji.

STAN Prodaja KNEZ MIHAJLOVA, STARI GRAD, 56 m2 DVOIPOSOBAN STAN NA GORNJEM DORCOLU.STAN SE NALAZI NA IZUZETNO ATRAKTIVNOJ LOKACIJI, U NAJLEPSEM DELU ULICE, VEOMA FUNKCIONALAN, SVETAO, MIRAN (ORIJENTISAN KA DVORISTU, KOJE JE SVETLO I PROSTRANO SA OTVORENIM POGLEDOM). STAN JE RENOVIRAN PRE NEKOLIKO GODINA

Stan na Vozdovcu je u izvornom stanju, zapadno orjentisan.Nalazi se na dobroj lokaciji.Stan ima i pripadajuci podrum kao i deo ostave na spratu.

SALONAC NA STAROM GRADU.NALAZI SE NA JEDNOJ OD NAJLEPSIH LOKACIJA U CENTRU BEOGRADA.STAN JE U ODRZAVANOJ ZGRADI SA MERMERNIM ULAZOM.U IZVORNOM JE STANJU,DVORISNO ORIJENTISAN..JEDNOSOBAN SA MOGUCNOSCU ADAPTACIJE.

Stan se nalazi u samom centru starog Beograda. Lep, funkcionalan salonac, sa lepim otvorenim pogledom ka reci. Stan je za kompletno sredjivanje.