Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Stan Nalazi, Od Ulice and more!

Veoma moderam i funkcionalan stan. Nalazi se na odlicnoj lokaciji,u zgradi koja je udaljena od ulice tako da nema buke.Veoma svetao i ne zahteva ulaganja.

DVOIPOSOBAN STAN NA ZVEZDARI.NALAZI SE U BLIZINI VUKOVOG SPOMENIKA I PIJACE DJERAM, TRENUTNO SU U TOKU ZAVRSNI RADOVI. ZAVRSETAK RADOVA SE OCEKUJE DO POLOVINE NOVEMBRA.

Stan na Zvezdari u Uciteljskom naselju u veoma kvalitetnoj novogradnji.Zavrsetak radova se ocekuje krajem marta. Nalazi se na dobroj lokaciji u blizini osnovne skole.

Veoma kvalitetna novogradnja,nalazi se u lepoj ulici. Stan je delimicno zavrsen. U cenu stana je uracunato i garazno mesto koje se nalazi u dvoristu.Dvostarno je orjentisan.Na gornjem nivou ima kosina, gde su predvidjeni plakari.

Stan se nalazi u zgradi visokog kvaliteta gradnje.Izuzetno funkcionalan. Dvostrano je orjentisan. Stan ima predivnu terasu od 28m2. Mogucnost kupovine garaznog mesta.

STAN NA ZVEZDARI.STAN JE TROSTRANO ORJENTISAN U IZVORNOM STANJU, ZA ADAPTACIJU. ZGRADA I ULAZ LEPO ODRZAVANI. STA SE NALAZI U LEPOJ ULICI,VEOMA JE FUNKCIONALAN I SVETAO. STAN JE UKNIZEN NA 61M2,A STAVARNE POVRSINE IMA 70M2. .

Izuzetno lep,funkcionalan,nov stan, sam na spratu. Nalazi se u zgradi sa malo stanova. U dnevnoj sobi su vertikalni prozori, u ostalim sobama krovni. U cenu stana ulazi i garazno mesto.

SMS NA 1003 STAN Prodaja LION, ZVEZDARA, 63 m2 STAN NA ZVEZDARI U BLIZINI BULEVARA KALJA ALEKSANDRA . NALAZI SE U SAMOM PARKU. OKO ZGRADE SE NALAZE DVA VELIKA PARKING PROSTORA. ODLICNA SAOBRACAJNA VEZA SA SVIM DELOVIMA GRADA. PRILAZ ZGRADI I SAM ULAZ PRILAGODJENI SU OSOBAMA SA POSEBNIM POTREBAMA.

Stan se nalazi na odlicnoj lokaciji. Izuzetno lep, funkcionalan,sa odlicnom strukturom. Nalazi se u dobro odrzavanoj zgradi, od crvene fasadne cigle. Kompletno je renoviran i lepo odrzavan,nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja.

Izuzetno funkcionalan stan, dvostrano orjentisan( J-I ), sa divnim pogledom na Zvezdaru i Vracar. Nalazi se u dobro odrzavanoj vojnoj zgradi.