Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Maar He, Hoe Kun and more!

ik weet dat het niet gezond is maar he, hoe kun je nee zeggen tegen een doosje miniBrownies?

Zoveel brochures heb ik allemaal al gekregen in het afgelopen jaar (volgens mij) omdat ik al een hele tijd echt supergraag naar Amerika wil. Studeren, een taalcurcus volgen.. maar het liefst een High School jaar omdat dat me echt zo geweldig lijkt! Ik kijk ook veel films en tv series waar de Amerikaanse high school mee te maken heeft. De verhalen zijn niet altijd realistisch maar de scholen wel, en het lijkt me echt zo gaaf om dit mee te mogen maken! Ik droom hier al zolang van.

Een tweede familie krijgen. Maar waarom zou ik alleen hun cultuur leren, natuurlijk is mijn doel om de Amerikaanse cultuur te leren maar ik kan ze ook dingen uit Nederland laten zien. Ik wil Nederlands voor mijn gastgezin koken, ze Nederlandse sporten leren, Nederlandse muziek laten horen en ook dingen uit het dagelijks leven laten zien.

<3 LANGUAGES <3 Ik vind talen heel erg leuk en naast Nederlands spreek ik thuis ook Spaans! Dat heb ik geleerd van stiefmoeder! Engels leer ik op school, maar het meeste heb ik Engels geleerd door vakanties en een uitwisselingsproject op school. Ook praat ik vaak met een vriendin Engels, gewoon omdat we dat leuk vinden! Ik woon in Friesland, dus kan ook wel een beetje Fries praten, maar dat doe ik niet zo vaak. Duits ben ik momenteel aan het leren en helaas kon ik Frans niet kiezen op…

Laat ik mezelf ook maar ff voorstellen.. Ik ben Julia, 16 Jaar oud. Mijn hobby is Hockey. Ik zit in 5VWO op de meergronden. het is een leuke school, maar ik vind het toch erg saai, dus dat is ook een van de redenen dat ik er klaar ben voor een grote verandering in mijn leven.

<3 CRAZY <3 Jullie zullen misschien wel denken, waar slaat dit nou op & wat heeft dit met de wedstrijd te maken?! Maar dit is een collage op verzoek, omdat het een ‘creatief, uniek en persoonlijk’ moodboard moet worden zeiden een paar mensen: 'maar Linda jij kan soms toch ook zo lekker-gek-jezelf zijn, waarom laat je dat niet zien?' Nou ja, daar hebben ze natuurlijk ook gelijk in! En eigenlijk denk ik dat elk meisje wel een gekke kant heeft, nouja mijn vriendinnen en ik wel tenminste! <3

Hi, mijn naam is Kaylee Berentsen, ik ben 16 jaar oud en woon in het kleine Dinxperlo. Mijn allergrootste droom is een high school year in the U.S.A! ik heb deze droom nu al 3 jaar, en heb werkelijk alles aan gedaan om hem te vervullen, maar blijkbaar niet alles DEZE WEDSTRIJD! dit is voor mij echt een kans om eindelijk mijn droom te vervullen en ook mijn allerlaatste kans? Wil je me helpen? je hoeft alleen maar op 'stem op mij' te drukken Thank you!