Explore Van 8, Oktober 2016 and more!

#OLDENZAAL Kunst in de Etalage van 8 t/m 30 oktober 2016 in het centrum van Oldenzaal.

#WIERDEN mid-zomer-expositie #GalerieTolgArt Midzomer-expositie "De Foudgumse School.....komt Twente veroveren!", Opening expositie op zaterdag 25 juni 2016 om 14.00 uur aan de Tolgaarde 6-8 in Wierden. De expositie in Tolg’Art toont een overzicht van het werk van studenten en docenten van De Foudgumse School. De expositie in Wierden loopt tot 31 juli 2016 aan de Tolgaarde 6 – 8 in Wierden.

#ENSCHEDE Zaterdag a.s 1 oktober is het dan zover! Om 17.00 uur is de opening van pop-up art Gallery 4 The Benefit !! Markstraat 10 !! Zin om te komen.... Iedereen is van harte welkom!

#HENGELO Zaterdag 8 OKT 2016 om 16.30 uur feestelijke opening door #stadsdichter #MarijkeAgterbosch van de #expositie van #HernaWielink #AGalerie #Steijnstraat 16 #Atelierz. Deze expositie is t/m vrijdag 1 dec 2916 op werkdagen te bezoeken van 9 tot 15 uur. #art #paintings #schilderijen #aveleijn

Via HLN.be Meestervervalser - 8,4 miljoen pond voor valse Hals: Sotheby's gaat de mist in! Een portret van een man dat door Sotheby's in Groot-Brittannië als een werk van Frans Hals is verkocht, is een vervalsing. Het schilderij - waarvan gedacht werd dat het Hals' Portret van een onbekende man is - blijkt materiaal te bevatten dat helemaal niet uit de tijd van de Hollandse Meester (tussen 1610 en 1650) stamt. Een Amerikaan kocht het schilderij in 2011 voor 8,4 miljoen pond.

GOGBOT festival van don 8 - zon 11 september ENSCHEDE Donderdagavond (8 september) Oude Markt, Enschede - Spectaculaire opening en Wereldpremière ‘’Rhythm Painter Live’’ van Jaap Drupsteen (AKI en bekend als ontwerper van ons papiergeld). In deze editie bevraagt GOGBOT hoe een wereld zich na dit keerpunt, Post Singularity dus, zou kunnen manifesteren.

#WIERDEN Cursus portretschilderen in olieverf #galerie #TolgArt Woensdagmiddag 28 september starten de kunstschilders Laura Rominu en Jan Aanstoot een cursus realistisch portretschilderen in olieverf bij Galerie Tolg’ Art in Wierden. De cursus bestaat uit 8 lessen van tweeënhalf uur op de woensdagmiddagen vanaf 28 september. Wie meer wil weten of wil meedoen kan zich opgeven bij Jan Aanstoot op e-mailadres jan@aanstoot.net

De kunstenaar #ReneGuillot bij VIBES om zijn kunst te bewonderen! #Haverstraatpassage #Enschede

#HAAKSBERGEN - Commission job : Pantani by Jorien Stel Paper-Art

KUNST! Ik zeg van wel! These Flower Lamps Bloom When People Stand Under Them http://themindcircle.com/flower-lamps/

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search