Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Leivät syntyvät näin: leikkaa saaristolaisleipää pieniksi paloiksi. Raasta crème fraîchen sekaan tuoretta piparjuurta maun mukaan (itse laitan purkilliseen crème fraîchea noin kaksi teelusikallista) ja latele leipien päälle. Pistä jokaiselle leivälle siivu kylmäsavustettua lohta ja kruunaa koko komeus tuoreella tillillä. Se on siinä!

Hannele keksi tehdä yrttitarhan autokatoksen seinään vanhoista trukkilavoista. Yksi trukkilava tuunattiin hyllyksi kiinnittämällä puulevyt pohjaan ja maalaamalla koko komeus mustaksi. Myös kehikossa käytettiin maalattuja trukkilavoja.

Tämä one pot -spagetti valmistuu erityisen helposti, sillä koko ruoka valmistuu nimensä mukaisesti vaivattomasti yhdessä astiassa eli kattilassa, jossa pasta keitetään. Tällöin myös tiskiä syntyy tava...

from Maku.fi

Helppo mustikka-jo­gurt­ti­jää­te­lö

Tee pikaversio jogurttijäätelöstä ilman jäätelökonetta tai muita vempeleitä! Sekoita mustikoita, jäätelöä ja paksua kreikkalaista jogurttia. Jäädytä vuoassa pakastimessa ja kumoa koko komeus tarjolle!

Lattia on tehty halkaistuista ja höylätyistä mäntylaudoista jotka liimataan lattialle asennettavaan vaneripohjaan, ruuvataan jotta liima kuivuu kunnolla kiinni, ruuvit irrotetaan, kolot kitataan ja koko komeus hiotaan ja maalataan.

Tuhdin suklainen brownie kohtaa happaman makean juustokakun. Komeus kruunataan vadelmakermalla.

Intialainen voikana on sen verran herkkua, että olen ehtinyt tässä välissä kokkailemaan sitä jo toistamiseen. Ensimmäisellä kerralla kastikkeesta tuli täydellistä! Sileää ja kiiltävää. Toisella ker...

Kaappi tuli taloon (surkuhupaisa DIY -projekti) Miten kunnostus sitten toteutettiin? Ensimmäisenä ovet irroitettiin ja kaikki osat hiottiin vesihiomapaperilla. Tämän jälkeen koko komeus pestiin liuottimella kaiken vanhan öljyn ja lian peitosta. Tämän jälkeen vielä uusi pesu vedellä (…) Vaiheessa kolme tajusimme ruiskumaalauksen mahdollisuudet ja ruiskutimme siis Helmi -kalustemaalia koko komeuteen. Nyt alkoi näyttää hyvälle. Ja näin ensikertalaisilta jälki on vähintäänkin kohtalaista.