Explore With Facebook and more!

Explore related topics

Покрај тоа 2-та еко режима на подесување овозможуват поудобно возење, овие еко поставки се корисни кога возите во погуст градски сообраќај за постигнување на поголема ефикасност, и само со притискање на едно копче може повторно да се повратат стандардните поставувања од производителот на возилото.  Повеќе информации на https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia  #racechip #chiptuning #responsecontrol

Покрај тоа 2-та еко режима на подесување овозможуват поудобно возење, овие еко поставки се корисни кога возите во погуст градски сообраќај за постигнување на поголема ефикасност, и само со притискање на едно копче може повторно да се повратат стандардните поставувања од производителот на возилото. Повеќе информации на https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia #racechip #chiptuning #responsecontrol

#Рејсчип Контролорот на одзив кој се приклучува на педалот за гас нуди 6 специјално дизајнирани подесувања за гас карактеристиките на вашето возило! Со користење на 4 спортски подесувања постепено се зголемува гаста до добивање на посакуваниот одзив. Достапни се и 2 Еко подесувања наменети за урбано возење за ефикасно возење и заштеда на гориво. #racechip #chiptuning  Повеќе детали: https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia/app_195646697137509

#Рејсчип Контролорот на одзив кој се приклучува на педалот за гас нуди 6 специјално дизајнирани подесувања за гас карактеристиките на вашето возило! Со користење на 4 спортски подесувања постепено се зголемува гаста до добивање на посакуваниот одзив. Достапни се и 2 Еко подесувања наменети за урбано возење за ефикасно возење и заштеда на гориво. #racechip #chiptuning Повеќе детали: https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia/app_195646697137509

#RaceChip #ResponseControl може да се инсталира кај сите автомобили каде регулаторот на гас (тротл боди) се контролира со сензор преку жица.  - Достапен е во 6 модови на работа: Еко 1 и 2, Спорт 1 и 2, Спорт плус 1 и 2 - Лесно се инсталира и совршено одговара на различна возна состојба - Plug and Play технологија  Атрактивна цена за автомобилски клубови и групно купување а добродојдени се и дилери - дистрибутери.

#RaceChip #ResponseControl може да се инсталира кај сите автомобили каде регулаторот на гас (тротл боди) се контролира со сензор преку жица. - Достапен е во 6 модови на работа: Еко 1 и 2, Спорт 1 и 2, Спорт плус 1 и 2 - Лесно се инсталира и совршено одговара на различна возна состојба - Plug and Play технологија Атрактивна цена за автомобилски клубови и групно купување а добродојдени се и дилери - дистрибутери.

‪#‎RaceChip‬ ‪#‎ResponseControl‬ е уред со кој вршите прилагодување на одѕивот кај педалот за гас на возилото спрема вашите индивидуални потреби доколку не сте задоволни со стандардните подесувања. ВИДЕО - http://dai.ly/x1zrh7a https://www.facebook.com/RaceChipResponseControl

‪#‎RaceChip‬ ‪#‎ResponseControl‬ е уред со кој вршите прилагодување на одѕивот кај педалот за гас на возилото спрема вашите индивидуални потреби доколку не сте задоволни со стандардните подесувања. ВИДЕО - http://dai.ly/x1zrh7a https://www.facebook.com/RaceChipResponseControl

RaceChip ResponseControl се инсталира рутински по принцип на Plug & Play технологија каде сите наши производи во основа се базират на таа технологија, може да биде извршена без користење на било какви специјални алати или технички знаења во рок од неколку минути. Детални информации за инсталација можат да се најдат во илустрираното упатство за инсталација кое е вклучено во испораката заедно со модулот. Повеќе информации на https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia

RaceChip ResponseControl се инсталира рутински по принцип на Plug & Play технологија каде сите наши производи во основа се базират на таа технологија, може да биде извршена без користење на било какви специјални алати или технички знаења во рок од неколку минути. Детални информации за инсталација можат да се најдат во илустрираното упатство за инсталација кое е вклучено во испораката заедно со модулот. Повеќе информации на https://www.facebook.com/RaceChipMacedonia

RaceChip ResponseControl - Модул за оптимизација и подобрување на педалот за гас.  Се инсталира рутински по принцип на Plug & Play технологија каде сите наши производи во основа се базират на таа технологија, може да биде извршена без користење на било какви специјални алати или технички знаења во рок од неколку минути.  #RaceChip #ResponseControl #chiptuning #tuning

RaceChip ResponseControl - Модул за оптимизација и подобрување на педалот за гас. Се инсталира рутински по принцип на Plug & Play технологија каде сите наши производи во основа се базират на таа технологија, може да биде извршена без користење на било какви специјални алати или технички знаења во рок од неколку минути. #RaceChip #ResponseControl #chiptuning #tuning

RaceChip Response Control  - 2 години гаранција - Подобрување на одѕивот кај автомобилот - Намалување на потрошувачката на гориво - 100% Произведено во Германија - 24 месеци гаранција

RaceChip Response Control - 2 години гаранција - Подобрување на одѕивот кај автомобилот - Намалување на потрошувачката на гориво - 100% Произведено во Германија - 24 месеци гаранција

По долг период на развој и екстензивно тестирање ние сме горди да ви ја претставиме втората генерација на нашиот уред за подесување на педалот за гас RaceChip XLR. RaceChip XLR ги поставува стандардите за оптимизација на карактеристиките на педалот за гас, уникатен и модерен дизајн, иновативна контрола преку паметен телефон со апликацијата RaceChip. Иако работата на моторот не е под влијание на XLR што значи може да се пристапи веднаш и директно до дејноста и ќе доживеете многу поагилно…

По долг период на развој и екстензивно тестирање ние сме горди да ви ја претставиме втората генерација на нашиот уред за подесување на педалот за гас RaceChip XLR. RaceChip XLR ги поставува стандардите за оптимизација на карактеристиките на педалот за гас, уникатен и модерен дизајн, иновативна контрола преку паметен телефон со апликацијата RaceChip. Иако работата на моторот не е под влијание на XLR што значи може да се пристапи веднаш и директно до дејноста и ќе доживеете многу поагилно…

- Оптимизирани одѕивни карактеристики - Првиот модул со 2 еко подесувања за намалување потрошувачка на гориво - Компатибилен за сите мотори - Лесна инсталација (направи сам технологија) - ResponseControl е совршен додаток на нашите чиптјунинг производи - Не е потребно МОТ сертификат ВИДЕО - http://dai.ly/x1zrh7a https://www.facebook.com/RaceChipResponseControl

- Оптимизирани одѕивни карактеристики - Првиот модул со 2 еко подесувања за намалување потрошувачка на гориво - Компатибилен за сите мотори - Лесна инсталација (направи сам технологија) - ResponseControl е совршен додаток на нашите чиптјунинг производи - Не е потребно МОТ сертификат ВИДЕО - http://dai.ly/x1zrh7a https://www.facebook.com/RaceChipResponseControl

Нови развиени мерења за безбедност се направени на RaceChip XLR уредот за подесување на гаста и е производ на иднината. Благодарение на напредните мерења за безбедност може да функционира во секое време и проблем со педалот за гас неможе да се случи. Поради овој факт RaceChip XLR ќе добие официјално TÜV одобрување за многу автомобили наскоро. RaceChip XLR е достапен за продажба во моментов, а апликацијата на RaceChip XLR ќе биде достапна во текот на следните неколку недели.

Нови развиени мерења за безбедност се направени на RaceChip XLR уредот за подесување на гаста и е производ на иднината. Благодарение на напредните мерења за безбедност може да функционира во секое време и проблем со педалот за гас неможе да се случи. Поради овој факт RaceChip XLR ќе добие официјално TÜV одобрување за многу автомобили наскоро. RaceChip XLR е достапен за продажба во моментов, а апликацијата на RaceChip XLR ќе биде достапна во текот на следните неколку недели.

Pinterest
Search