Explore these ideas and much more!

Albert Vataj: Galilei, njeriu që ndryshoi vizionin për botën

Albert Vataj: Galilei, njeriu që ndryshoi vizionin për botën

Albert Schweitzer - musicista ed umanista

Albert Schweitzer - musicista ed umanista

Albert Vataj: Dimitris Dimitriadis: Psikanaliza letrare e një ve...

Albert Vataj: Dimitris Dimitriadis: Psikanaliza letrare e një ve.

Frédéric Chopin dhe George Sand, rrapëllima pasionante e një dashuri të sëmurë – Albert Vataj

Frédéric Chopin dhe George Sand, rrapëllima pasionante e një dashuri të sëmurë – Albert Vataj

Albert Vataj: Përrallat e vëllezërve Grimm, një histori e jashtë...

Përrallat e vëllezërve Grimm, një histori e jashtëzakonshme suksesi

Albert Vataj: Albert Vataj: Poezia, njajo goditje, njajo gjendje...

Albert Vataj: Albert Vataj: Poezia, njajo goditje, njajo gjendje...

Aleksandër Moisiu me bashkëshorten e tij, Johana Tervini -Moisiu

Aleksandër Moisiu me bashkëshorten e tij, Johana Tervini -Moisiu

Arthur Rimbaud, shpirti i trandur shpengimeve të pasionit, shndriti dhe u shua si një meteor – Albert Vataj

Arthur Rimbaud, shpirti i trandur shpengimeve të pasionit, shndriti dhe u shua si një meteor – Albert Vataj

Jusuf Vrioni, Golgota e mundimshme e njeriut të përkorë dhe përkthyesit brilant

Jusuf Vrioni, Golgota e mundimshme e njeriut të përkorë dhe përkthyesit brilant

Albert Vataj: Uilliam Shekspir, shkreptimta më dritëlëshuese në ...

Albert Vataj: Uilliam Shekspir, shkreptimta më dritëlëshuese në ...

Pinterest
Search