Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Als Benjamin, Franklin John and more!

Café Procope aan de Rue de l'Ancienne Comédie stamt uit 1686. Het wordt beschouwd als het oudste café van Parijs. Volgens de verhalen hebben hier intellectuelen als Benjamin Franklin, John Paul Jones en Thomas Jefferson hun koffie gedronken.

Luigi Murenu is geboren in Sardinië, Italië. Verhuisde naar Parijs om zijn carrière als haarstylist te beginnen. Hij heeft gewerkt met elke top modeblad en de meeste top mode fotografen in de wereld. Heeft o.a. gewerkt met Armani, Gucci, YSL, Viktor & Rolf, Chloe, Givenchy, Prada, Cavalli, Jil Sander, Louis Vuitton, Armani en Versace. Werkt verder met beroemdheden als Madonna, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Britney Spears, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Charlize Theron en Jennifer…

Benjamin Clementine - London.........I won't underestimate who I am capable of becoming.....London, London, London is calling you.....

De Fransen zijn niet echt een schaatsvolk. Maar bijzondere schaatslocaties hebben ze wel. Bijvoorbeeld op de eerste etage van de beroemde Eiffeltoren. Hij is klein, maar wel knus. Schaatsen op 57 meter hoogte, dat kun je niet overal.

De hangsloten zijn over bekend. Op de Pont des Arts (of eigenlijk Passerelle des Arts) komen lokale bewoners, maar vooral ook toeristen om een hangslot aan de brug vast te maken. Als ultiem teken van hun liefde worden de sleuteltjes in de rivier gegooid.