Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Op Pot, Pot In and more!

Ja, deze narcis heeft meerdere vrolijk gele bloemen per steel Leuke, vrolijke bolgewasjes die al op pot in bloei zijn getrokken, zijn een echte voorjaarsverrassing. Fijn om te hebben, te krijgen of te geven. Iedereen wordt er vrolijk van!

Tuincentrum koopzondag Op GroenRijk.nl zijn van elk tuincentrum de koopzondagen te vinden. Je kunt de komende koopzondagen bekijken in het overzicht met extra openingstijden. Hier vind je ook de openingstijden op feestdagen. Ben je op zoek naar een specifieke GroenRijk vestiging? Zoek dit tuincentrum dan op in ons vestigingsoverzicht.

Ook in oktober hebben wij weer ons best gedaan om een aantal leuke groenevenementen voor u op een rij te zetten. Wat dacht u van een bezoek aan de grootste ommuurde wijngaard van Nederland?

EEN BARBECUE KOPEN? Op deze pagina geven we je uitgebreid advies over het kopen van een barbecue. Lees alles over de houtskoolbarbecue, gasbarbecue, elektrische barbecue, buitenkeuken en tafelbarbecue. Kortom alle informatie om tot de juiste keuze te komen!

GroenRijk tuincentra Bij de GroenRijk tuincentra vind je alles op het gebied van huis, tuin en dier. Op de website is alle informatie te vinden over GroenRijk tuincentra.

TiSento (aan elkaar geschreven) is een plantenmerk dat wordt aangeboden met de slagzin ‘TiSento, Feelings of Flowers’. Het staat voor kleurrijke kwaliteitsplanten, echte topproducten. Daar horen ook de Kalanchoe’s bij die GroenRijk speciaal deze week aanbiedt. Dat TiSento is dus geen cultivarnaam van een bijzonder soort Kalanchoe’s. In feite gaat het om Kalanchoe’s uit de Calandiva-serie.

Hout reinigen Hout wordt al eeuwenlang gebruikt als materiaal om mee te bouwen, meubels mee te vervaardigen en ruimtes sfeervoller te maken. Het is een prachtig natuurproduct met lange levensduur en bijzondere uitstraling. Om hout langer mooi te houden is het reinigen van het hout af en toe noodzakelijk. Door de open structuur van hout kunnen onder andere vocht, algen en schimmels snel in en op het hout gaan zitten.

De elektrische heggenschaar maakt het knippen van de heg een stuk gemakkelijker en sneller, waardoor u meer tijd overhoudt voor de rest van de tuin. Bent u op zoek naar een groot exemplaar om snel meters te kunnen maken, of wenst u aan de andere kant juist heel precies te werk te gaan? Blader door de verschillende modellen en ga op zoek naar het exemplaar dat u aanspreekt.

HYACINTEN: EEN FEEST VAN KLEUR EN GEUR De mooie donkerblauwe hyacint is natuurlijk de bekendste variant, maar deze bloem is in veel verschillende kleursoorten verkrijgbaar – wat dacht u van een rode of gele hyacint? De hyacint staat bekend om de heerlijk ruikende geur en het gemak waarmee de plant te verzorgen is. Om de lente volgend voorjaar in uw huis of tuin te halen, plant u de hyacinten bollen in het najaar in de grond.

Wit met hout en zink: gezellig tafeltje in de tuin.