Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Heen Maar, Maar Zou and more!

Theater Terra Koekeloere (4+) Datum: zondag 26 mei van 14.00 uur vanaf €13,65 Na 20 jaar op SchoolTV komt Koekeloere nu eindelijk naar het theater! Moffel, Piertje en Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur op toneel. Zoals altijd zijn de drie vrienden erg nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Maar zou die nieuwsgierigheid ze niet in moeilijkheden kunnen brengen?

Mr Finney (6+) Datum: zondag 2 juni van 14.00 uur vanaf €15,85 Mr Finney is een opera voor het hele gezin, naar het succesvolle boek ‘Mr Finney en de wereld op zijn kop’ van Prinses Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma. Net als in het boek beleeft Mr Finney in de voorstelling allerlei avonturen met zijn nieuwe vriendinnetje Pinky Pepper.   Mr Finney gaat op zoek naar het raadsel van de vlag op de

Dora Live! De Stad met het Verloren Speelgoed (3+) Lokatie: Grote Zaal Datum: zondag 14 oktober van 13.00 uur vanaf €17,65 Het vrolijke meisje Dora, bekend van tv, komt eindelijk naar het theater!

Tg Winterberg Op een klein stationnetje (4+) Datum: zondag 13 januari van 15.00 uur vanaf €6,45 De tweeling Puk en Willie wonen in een klein huisje op het stationnetje van een verlaten stadje. Het liefst eten ze elke dag taartjes. Maar ze hebben geen geld. Dus gaan ze inbreken bij de rijke Meneer van Vlaanderen, die in het grote huis op de berg woont. Maar in plaats van geld vinden ze brieven. En die veranderen hun leven en dat van Meneer van Vlaanderen op slag..!

Ro Theater Woef Side Story (6+) Datum: woensdag 23 januari van 19.00 uur vanaf €15,85nDe oorzaak van een hondenruzie is een grasveldje, het domein van een roedel straathonden, dat plaats moet maken voor een hondenuitlaatplaats voor ‘vergunninghouders’. Het is een sluw plan van de valse dokter Prick, die in de nabijgelegen villawijk woont en opkomt voor ‘de raszuivere hond’. In die wijk woont ook Godeline, eigenaresse van een hondenkapsalon, met haar hond Marina.

Iedere eerste zondag van de maand is er een speciale activiteit voor de allerkleinsten. Peuters kunnen met pappa of mamma, opa of oma naar de film. Daarna gaan we kleuren of knutselen, dansen of zingen. Doe lekker mee!

Schooltv: Thema: Sinterklaas. Moffel en Piertje besluiten van kerstslingers de Sinterklaasversiering te maken. Dan vertrekken ze naar het Pietenhuis en sluipen naar binnen...

Het Brabants Orkest Familieconcert: Vol verwachting... (5+) Datum: donderdag 29 november van 19.00 uur vanaf €9,60 Vol verwachting… klopt Driks hart. De Sint blijft magisch en spannend, ook voor Drik die helemaal in de ban is van Sinterklaas. Moet hij nu superbraaf zijn om hem te ontmoeten, of juist heel stoer, brutaal of ondeugend? Feit is dat die ontmoeting zeker niet gaat lukken zonder Het Brabants Orkest en de prachtige muziek. Zou Drik de Sint dan eindelijk eens in het echt gaan…