Explore Om, Theater and more!

Theater Terra Koekeloere (4+) Datum: zondag 26 mei van 14.00 uur	vanaf €13,65	 Na 20 jaar op SchoolTV komt Koekeloere nu eindelijk naar het theater! Moffel, Piertje en Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur op toneel. Zoals altijd zijn de drie vrienden erg nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Maar zou die nieuwsgierigheid ze niet in moeilijkheden kunnen brengen?

Theater Terra Koekeloere (4+) Datum: zondag 26 mei van 14.00 uur vanaf €13,65 Na 20 jaar op SchoolTV komt Koekeloere nu eindelijk naar het theater! Moffel, Piertje en Arie beleven voor het eerst een spannend avontuur op toneel. Zoals altijd zijn de drie vrienden erg nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Maar zou die nieuwsgierigheid ze niet in moeilijkheden kunnen brengen?

Het Zandkasteel Op Safari! (3+) Datum: zondag 6 januari van 14.00 uur	vanaf €14,95 en zondag 6 januari van 16.00 uur	vanaf €14,95	 Prinses Sassa en Toto beleven altijd veel spannende avonturen en deze keer gaan ze op safari! Tijdens hun spannende tocht komen ze het hele dierenrijk tegen: brullende leeuwen, happende krokodillen, stampende olifanten, sissende slangen, noem het maar op. Gelukkig is Koning Koos ook mee op safari. Dans, spring en swing mee met Koning Koos, Prinses Sassa en…

Het Zandkasteel Op Safari! (3+) Datum: zondag 6 januari van 14.00 uur vanaf €14,95 en zondag 6 januari van 16.00 uur vanaf €14,95 Prinses Sassa en Toto beleven altijd veel spannende avonturen en deze keer gaan ze op safari! Tijdens hun spannende tocht komen ze het hele dierenrijk tegen: brullende leeuwen, happende krokodillen, stampende olifanten, sissende slangen, noem het maar op. Gelukkig is Koning Koos ook mee op safari. Dans, spring en swing mee met Koning Koos, Prinses Sassa en…

Virginia Davis appeared as Alice in Disney’s earliest cartoon, the Alice Comedies. The Alice Comedies featured a real girl who, after falling asleep, would wake up and find herself in cartoon land. Virginia and her parents followed Walt Disney to Hollywood and she appeared in 13 more cartoons.

Virginia Davis appeared as Alice in Disney’s earliest cartoon, the Alice Comedies. The Alice Comedies featured a real girl who, after falling asleep, would wake up and find herself in cartoon land. Virginia and her parents followed Walt Disney to Hollywood and she appeared in 13 more cartoons.

Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf! (3+) Datum: woensdag 15 mei	van 14.00 uur	vanaf €15,85 en woensdag 15 mei van 16.00 uur	vanaf €15,85	 ‘Buurman & Buurman’, wie kent het beroemde Villa Achterwerkprogramma met de grappige, klunzige mannetjes niet? Dit seizoen komen ze naar Theater aan de Parade en beleven ze een muzikaal avontuur.

Buurman & Buurman beginnen voor zichzelf! (3+) Datum: woensdag 15 mei van 14.00 uur vanaf €15,85 en woensdag 15 mei van 16.00 uur vanaf €15,85 ‘Buurman & Buurman’, wie kent het beroemde Villa Achterwerkprogramma met de grappige, klunzige mannetjes niet? Dit seizoen komen ze naar Theater aan de Parade en beleven ze een muzikaal avontuur.

Woezel en Pip (2+) Datum: maandag 1 april van 14.00 uur	vanaf €15,40 en maandag 1 april van 16.00 uur	vanaf €15,40 De twee allerliefste hondjes Woezel en Pip komen weer naar Theater aan de Parade! Woezel is een klein jongenshondje met grote flaporen, een stoere blaf en een klein hartje. Pip is het vrolijke en liefste hartsvriendinnetje van Woezel. Pip is lief en zorgzaam. Zoals altijd beleven de hondjes weer vele avonturen met hun vriendjes Tante Perenboom, Wijze Varen, Zingende Tulpjes…

Woezel en Pip (2+) Datum: maandag 1 april van 14.00 uur vanaf €15,40 en maandag 1 april van 16.00 uur vanaf €15,40 De twee allerliefste hondjes Woezel en Pip komen weer naar Theater aan de Parade! Woezel is een klein jongenshondje met grote flaporen, een stoere blaf en een klein hartje. Pip is het vrolijke en liefste hartsvriendinnetje van Woezel. Pip is lief en zorgzaam. Zoals altijd beleven de hondjes weer vele avonturen met hun vriendjes Tante Perenboom, Wijze Varen, Zingende Tulpjes…

Frank Groothof Jungleboek (5+) Datum: vrijdag 22 februari	van 19.00 uur	vanaf €13,65 Mowgli komt terecht bij een wolvenfamilie en wordt opgevoed door vader en moeder wolf. Hij raakt bevriend met Baloe de beer en Bagheera de panter en zij leren hem de wetten van de jungle. Op een dag wordt Mowgli ontvoerd door het apenvolk. Samen met Kaa de slang weten Bagheera en Baloe Mowgli te redden. Maar er dreigt nog meer gevaar, want tijger Shere-Kahn wil Mowgli opeten! Zou hij de tijger verslaan?

Frank Groothof Jungleboek (5+) Datum: vrijdag 22 februari van 19.00 uur vanaf €13,65 Mowgli komt terecht bij een wolvenfamilie en wordt opgevoed door vader en moeder wolf. Hij raakt bevriend met Baloe de beer en Bagheera de panter en zij leren hem de wetten van de jungle. Op een dag wordt Mowgli ontvoerd door het apenvolk. Samen met Kaa de slang weten Bagheera en Baloe Mowgli te redden. Maar er dreigt nog meer gevaar, want tijger Shere-Kahn wil Mowgli opeten! Zou hij de tijger verslaan?

Sesamstraat Elmo is jarig! (3+) Datum: zondag 16 decemberva n 14.00 uur	vanaf €14,50 en zondag 16 december	van 16.00 uur vanaf €14,50	Je vriendjes uit Sesamstraat komen weer naar Theater aan de Parade! Bert, Ernie en Tommie organiseren een groot feest voor Elmo’s verjaardag. En wat doet Elmo…? Die is zó zenuwachtig dat hij er niet van kan slapen; komt het allemaal wel goed? Natuurlijk komt het goed! Elmo's vriendjes doen hun uiterste best om er een super feest van te maken.

Sesamstraat Elmo is jarig! (3+) Datum: zondag 16 decemberva n 14.00 uur vanaf €14,50 en zondag 16 december van 16.00 uur vanaf €14,50 Je vriendjes uit Sesamstraat komen weer naar Theater aan de Parade! Bert, Ernie en Tommie organiseren een groot feest voor Elmo’s verjaardag. En wat doet Elmo…? Die is zó zenuwachtig dat hij er niet van kan slapen; komt het allemaal wel goed? Natuurlijk komt het goed! Elmo's vriendjes doen hun uiterste best om er een super feest van te maken.

Hoge Fronten/ tmg LAP - Niet wiet wel nel 6+ zondag 13 januari 2013 15:00 Om samen te zijn, moet je elkaar begrijpen. Maar dat is best lastig. Zo kan een klein probleem volledig uit de hand lopen. Je raakt verstrikt in zinnen, kan een woord niet vinden of bent veel te kort door de bocht. En plots kun je daar samen om lachen en gaat het weer. Volwassen relaties zijn meestal ingewikkelder. De schoonheid van het bij elkaar willen zijn, de zinloosheid van gekibbel en de pijn van het afscheid.

Hoge Fronten/ tmg LAP - Niet wiet wel nel 6+ zondag 13 januari 2013 15:00 Om samen te zijn, moet je elkaar begrijpen. Maar dat is best lastig. Zo kan een klein probleem volledig uit de hand lopen. Je raakt verstrikt in zinnen, kan een woord niet vinden of bent veel te kort door de bocht. En plots kun je daar samen om lachen en gaat het weer. Volwassen relaties zijn meestal ingewikkelder. De schoonheid van het bij elkaar willen zijn, de zinloosheid van gekibbel en de pijn van het afscheid.

Vera Mann, Ara Halici e.a. Dik Trom de musical (6+) Datum: vrijdag 5 april van 19.00 uur	vanaf €20,75 Dik Trom, wie kent hem niet? Met Kruimeltje en Pietje Bell één van de grootste helden uit de jeugdliteratuur. Nu komt Dik naar het theater! Hij gaat geld inzamelen voor het blinde meisje Nelly, dat hij stiekem erg leuk vindt. Hij organiseert een circus, compleet met acrobaten, olifanten en clowns. Met het ingezamelde geld wil hij Nelly's operatie betalen, zodat ze haar zicht terug krijgt.

Vera Mann, Ara Halici e.a. Dik Trom de musical (6+) Datum: vrijdag 5 april van 19.00 uur vanaf €20,75 Dik Trom, wie kent hem niet? Met Kruimeltje en Pietje Bell één van de grootste helden uit de jeugdliteratuur. Nu komt Dik naar het theater! Hij gaat geld inzamelen voor het blinde meisje Nelly, dat hij stiekem erg leuk vindt. Hij organiseert een circus, compleet met acrobaten, olifanten en clowns. Met het ingezamelde geld wil hij Nelly's operatie betalen, zodat ze haar zicht terug krijgt.

Pinterest
Search