Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Dit is de veiligpagina voor mijn website. Op de pagina worden mijn ecoline kunstwerken weergegeven. De tijdklokjes zitten onder de veilingitems. Als je over de veilingitems hovert veranderd de border van kleur. Als je er op klikt ga je naar de pagina waar je informatie kan lezen over dat bepaalde veilingsitem, ook kun je daar meebieden.

Dit is mijn schets voor de veilingpagina, als je op 1 van de items klikt ga je naar die veiling. Het officiële layout dat ik echt heb aangehouden is op dit bord te zien (met zwart en grijze vlakken).

Je kunt alleen deze pagina's bereiken via de veilingpagina. Je kunt op deze pagina meebieden (bedrag invoeren in een tekstveld), Je kunt de tijd zien die nog over is voordat de veiling sluit en je kunt het veilingitem liken op Facebook. Ook is het mogelijk om een vergroting te zien van het veilingsitem. Als je met je muis over het veilingsitem hovert word het al groter en als je er dan ook nog eens op klikt opent het veilingsitem zich met shadowbox.js

Dit is mijn storyboard voor de animatie op mijn website, de animatie gaat als volgt: 1-er gaat een eend van rechts naar links, vervolgens gaat de eend sneller en word het groter. De eend kantelt en er komen 2 andere eenden van de grote eend afglijden, vervolgens vallen die 2 eendjes op de grond en springen daar in het rond totdat het logo van Landschap Overijssel en het logo van het CIBAP verschijnen.

Dit is de contactpagina. op deze pagina is het mogelijk om mij een bericht te sturen zowel via het formulier als via een e-mail koppeling.

Dit is mijn schets voor de homepagina, ik wil graag dit layout een beetje aanhouden en heb daarbij ondervonden dat de animatie het meest opvalt als die groot in beeld gebracht wordt. Onder de animatie plaats ik een aantal veilingsitems om een beetje een idee te geven wat er op de website wordt "geveild"

In dit 'woordweb' heb ik de woorden gezet waarbij ik denk aan wat een website zou kunnen hebben. Ook wat ik op mijn website zou kunnen gebruiken heb ik erop gezet zoals een zoekfunctie of een visueel toetsenbord. De website moet natuurlijk in alle brouwers kunnen werken en is in RGB kleur.

Dit zijn mijn inspiratieschetsen die ik heb gemaakt om te kijken hoe ik mijn website zou kunnen indelen. Ik wou graag dat de Adobe Flash animatie het meest opviel op de homepagina en dat de veilingen daarnaast of daaronder te zien waren (iets minder opvallend).

Haha lol, was even het overzicht kwijt, daarom even snel deze schets om te zien wat waar naartoe moest.