Explore Your, Reading and more!

Explore related topics

Intervista/ Aleku i Sadnës falenderon  shqiptarët: Jeni të mrekullueshëm

Intervista/ Aleku i Sadnës falenderon shqiptarët: Jeni të mrekullueshëm

Cana lë Lacion për ekipin gjerman

Cana lë Lacion për ekipin gjerman

By Fahri Xharra Kadare, in his interview for the Voice newspaper in June 2014 said “It’s an early Serbian Çubriloviçit notorious draft, which has submitted the road to pull into the trap Albanians. The essence of the trap has been Albanian hatred – Europe. In this draft, a special place devoted to the role to […]

By Fahri Xharra Kadare, in his interview for the Voice newspaper in June 2014 said “It’s an early Serbian Çubriloviçit notorious draft, which has submitted the road to pull into the trap Albanians. The essence of the trap has been Albanian hatred – Europe. In this draft, a special place devoted to the role to […]

Si e çrregulloi historinë tonë Oliver Jens Schmitti ? ( Pjesa e II )

Si e çrregulloi historinë tonë Oliver Jens Schmitti ? ( Pjesa e II )

Vangjel Dule, ky dhëndër shqiptari “hero” modern grek

Vangjel Dule, ky dhëndër shqiptari “hero” modern grek

Klosi në Kosovë, takon Mustafën dhe Thaçin, nënshkruhet marrëveshja për rininë

Klosi në Kosovë, takon Mustafën dhe Thaçin, nënshkruhet marrëveshja për rininë

Cani: Ja si do të mbyllen llogaritë për njësitë vendore që do shkrihen

Cani: Ja si do të mbyllen llogaritë për njësitë vendore që do shkrihen

Itali, pranga 4 shqiptarëve, kapen  me 1.5 kg kokainë e mbi 40.000 €

Itali, pranga 4 shqiptarëve, kapen me 1.5 kg kokainë e mbi 40.000 €

Ja detajet që i lidhin bashkë Vuçiçin me Ballist Morinën

Ja detajet që i lidhin bashkë Vuçiçin me Ballist Morinën

Pinterest
Search