Explore Stairs, Kindergarten and more!

Explore related topics

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 19

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 19

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 20

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 20

Image 20 of 34 from gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I. Photograph by Kyungsub Shin

Shining Stars Kindergarten Bintaro / Djuhara + Djuhara

Shining Stars Kindergarten Bintaro / Djuhara + Djuhara

Shining Stars Kindergarten Bintaro Architects: Djuhara + Djuhara Location: Bintaro, Indonesia Architect In Charge: Wendy Djuhara Design Team: Edwin Kurniawan Area: sqm Year: 2007 Photographs: Courtesy of Djuhara + Djuhara

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 4

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 4

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 4

Hangdong Kindergarten,© Kyungsub Shin kindergarten, entry, skylight, wood wall panels, colored doors, steel guard railing

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 5

Hangdong Kindergarten,© Kyungsub Shin kindergarten, entry, skylight, wood wall panels, colored doors, steel guard railing

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 9

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 9

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 9

From the architect. Due to the change of family members and women's social activities, children have much more opportunity to learn through early childhood education institutions, rather than through family. Thus the design started from the idea of ‘house within a house’ which is based on the thought that the day care center that the children spend most of the day should be 'comfortable as an extension of home’.

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 3

From the architect. Due to the change of family members and women's social activities, children have much more opportunity to learn through early childhood education institutions, rather than through family. Thus the design started from the idea of ‘house within a house’ which is based on the thought that the day care center that the children spend most of the day should be 'comfortable as an extension of home’.

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 14

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 14

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 14

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 2

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 2

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 2

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 6

Gallery of Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 6

Gallery - Hangdong Kindergarten / Janghwan Cheon + Studio I - 6

Pinterest
Search