Explore these ideas and much more!

Instructiekaart: Zon

Instructiekaart: Zon

De zon is onderweg. Maak vast met Creall Therm Junior je eigen zon. Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=1oBVIVOvGzQ

De zon is onderweg. Maak vast met Creall Therm Junior je eigen zon. Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=1oBVIVOvGzQ

Waar was jij op vakantie?  Een deel van de scholen is vandaag weer begonnen, wat natuurlijk veel vakantieverhalen oplevert. Daarom gaat elk kind een voorwerp kleien, dat staat voor zijn of haar vakantie. Dat kan een zon zijn, een boot of misschien wel een bergschoen. Tijdens het vertellen wordt het werkje aan de klas getoond. Deze opdracht kan voor jongere kinderen met Creall Supersoft of Creall Mini Silkysoft en voor de oudere kinderen met bijvoorbeeld Creall Do & Dry of Creall Therm…

Waar was jij op vakantie? Een deel van de scholen is vandaag weer begonnen, wat natuurlijk veel vakantieverhalen oplevert. Daarom gaat elk kind een voorwerp kleien, dat staat voor zijn of haar vakantie. Dat kan een zon zijn, een boot of misschien wel een bergschoen. Tijdens het vertellen wordt het werkje aan de klas getoond. Deze opdracht kan voor jongere kinderen met Creall Supersoft of Creall Mini Silkysoft en voor de oudere kinderen met bijvoorbeeld Creall Do & Dry of Creall Therm…

Wij zijn twee vrienden. Leren welke dingen bij elkaar horen. fb.me/7LQ015nll

Wij zijn twee vrienden. Leren welke dingen bij elkaar horen. fb.me/7LQ015nll

Activiteit voor de middenbouw: 'Mijn mooiste boek'  Werk via de handen aan taal, lezen en leesbeleving. Vraag een leerling om een lievelingsboek mee te nemen en er een stukje uit voor te lezen. Daarna mogen de leerlingen het stukje gaan uitbeelden in klei. In dit geval met Creall-supersoft. en er is ook een activiteitenkaart gemaakt, die je gratis kunt downloaden via www.creall.com/mijn-mooiste-boek Heel veel lees- en kleiplezier!

Activiteit voor de middenbouw: 'Mijn mooiste boek' Werk via de handen aan taal, lezen en leesbeleving. Vraag een leerling om een lievelingsboek mee te nemen en er een stukje uit voor te lezen. Daarna mogen de leerlingen het stukje gaan uitbeelden in klei. In dit geval met Creall-supersoft. en er is ook een activiteitenkaart gemaakt, die je gratis kunt downloaden via www.creall.com/mijn-mooiste-boek Heel veel lees- en kleiplezier!

Pimmetje (deel 4) Egeltje en Pimmetje zijn de beste vrienden. Lastig is wel dat Egeltje soms onaardig doet. Pimmetje zegt dan ‘Wat ben je weer stekelig, Egeltje!’  Ook jonge kinderen herkennen het wel; moeders of vaders kunnen soms ook stekelig zijn. Hoe ga je daar mee om? Een leuke (herfstopdracht) is om Pimmetje en Egeltje te kleien. Gebruik daarvoor de luchtdrogende Creall-do & dry terra voor Egeltje en de veelkleurige Supersoft voor Pimmetje.

Pimmetje (deel 4) Egeltje en Pimmetje zijn de beste vrienden. Lastig is wel dat Egeltje soms onaardig doet. Pimmetje zegt dan ‘Wat ben je weer stekelig, Egeltje!’ Ook jonge kinderen herkennen het wel; moeders of vaders kunnen soms ook stekelig zijn. Hoe ga je daar mee om? Een leuke (herfstopdracht) is om Pimmetje en Egeltje te kleien. Gebruik daarvoor de luchtdrogende Creall-do & dry terra voor Egeltje en de veelkleurige Supersoft voor Pimmetje.

: Pajitas personalizadas para fiestas infantiles

: Pajitas personalizadas para fiestas infantiles

Pinterest
Search