Explore Limoncello Room, Lekker Limoncello and more!

Explore related topics

Bananas Foster-- Created in 1951 at the legendary Brennan's restaurant in New Orleans to honor Richard Foster, a friend of the restaurant and local businessman, this boozy, buttery concoction of caramelized bananas flambéed in rum sauce has since become a dining-out classic.

Havermoutrepen! Handig om als gezond tussendoortje of snel ontbijt mee te nemen.

Cheese Bacon Strata Cake (Savoury Bread Pudding / Bread Bake) - made with just bread, eggs, milk, cheese and bacon. Great make ahead for feeding a crowd!

Tiramisu met limoncello. Deze tiramisu wilde ik al een hele tijd maken en wat is hij lekker! In de meeste tiramisu recepten vormt een (koffie)likeur de alcoholische basis, in deze versie is dat limoncello. Een lekkere smaakcombinatie van zoet-zure citroen met romige slagroom , kwark en mascarpone.

Kijk wat een lekker recept ik heb gevonden op Allerhande! Soesjestorentjes met choco-karamelsaus

Deze walnotencake met kaneel en vanille is de de ideale traktatie voor visite. Of gewoon lekker aan het eind van de ochtend met een kopje koffie! Wij kregen een zak walnoten opgestuurd van Notenpost.nl en gingen daar direct mee aan de slag. Verwarm de oven voor op oven op 175 °C. Klop de suikers met de boter romig, …

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search