Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Quilt, Comforter and more!

Ефектно спално бельо от 4 части в оранжеви тонове и леопардови окраски, които допринасят за свежеста и красотата на десена. Изключително меката и приятна материя от сатениран памук, допринася за уюта и комфорта на вашия сън. Внесете стил и свежест в спалнята си тъй като там прекарваме голяма част от живота си.

Ефектно спално бельо - Darla. Свежо спално бельо от 4 части и комбинация от две материи. Плика е в светло бежов цвят и ефектна широка, минаваща на средата, сатенирана лента с нежни цветя в светъл цвят а над лентата има бродирани цветя, които придават допълнителна тежест на десена. Долният чаршаф е обточен със същата сатенирана лента, а калъфките са комбинация от двете материи.

Спално бельо от сатениран памук Наслада. Свеж комплект спално бельо в преливащи се цветове от жълто през оранжево до сиво. Клончета с листа придават раздвиженост на десена. Нежната на допир материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън. Внесете свежест в спалнята си.

Спално крепонено бельо от 4 части. Спално бельо от крепон от 4 части. Основата е сиво лилава и ефектни орнаметни в няколко цвята. Приятно на допир, крепоненото бельо ще ви обгърне с уют. Предимството на крепона е че не изисква гладене и това спестява много от вашето време.

Лилаво стилно спално бельо за вашата спалня. Комбинацията от две материи и два нюанса на лилаво, прави бельото много стилно и изискано. Плика е в лилав основен цвят, широка, бежова лента, от мека и нежна материя, минаваща на средата на лицевата част с тъно лилави рози на светла основа.

Памучен комплект спално бельо за персон и половина в бледо зелен цвят. Нежни, малки цветя в оранжево и зелено, придават раздвиженост на десена. Нежната на допир материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън.

Спално бельо Цветно настроение. Ефектно спално бельо в съчетание на нежни цветове, кръгове и цветя. Свеж и красив десен. Изключително меката и приятна материя от сатениран памук, допринася за уюта и комфорта на вашия сън. Чаршафите и калъфките са с еднакъв десен.

Спално бельо от сатениран памук с бяла основа с цветни линии, точки, карета и орнаменти в бордо, лилаво и бежово. Всички част на комплекта са с един десен и цвят. Комплекта е от 6 части. Приятната и нежна на допир материя на сатенирания памук ще ви обгръща и докосва нежно. Нежност и комфорт.

Спално бельо от сатениран памук в сиво и лилаво. Комплект за вашата спалня в ефектно съчетание на сиво и лилаво. Нежни клонки с цветя разделят цветовете. Нежната материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън. Внесете стил в спалнята си. Подарете си красота

Спално бельо във винен цвят. Бельо за спалня от 4 части в ренесансов стил и комбинация от две материи. Плика е в винен цвят с ефектна широка, минаваща на средата, сатенирана лента с цветя в хамелеонов цвят и над нея има бродирани цветя, които придават допълнителна красота на десена. Долният чаршаф е обточен със същата сатенирана лента, а калъфките са комбинация от двете материи. Бъдете стилни и различни