Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Quilt, Comforter and more!

Ефектно спално бельо от 4 части в оранжеви тонове и леопардови окраски, които допринасят за свежеста и красотата на десена. Изключително меката и приятна материя от сатениран памук, допринася за уюта и комфорта на вашия сън. Внесете стил и свежест в спалнята си тъй като там прекарваме голяма част от живота си.

Памучен комплект спално бельо за персон и половина в бледо зелен цвят. Нежни, малки цветя в оранжево и зелено, придават раздвиженост на десена. Нежната на допир материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън.

Спален комплект от 6 части с големи цветни квадрати. Свеж комплект спално бельо с големи цветни квадрати в сиво, розово, лилаво и керемидено. Меко и красиво, спалното бельо ще внесе настроение в спалнята ви. Нежната на допир материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън.

Лилаво стилно спално бельо за вашата спалня. Комбинацията от две материи и два нюанса на лилаво, прави бельото много стилно и изискано. Плика е в лилав основен цвят, широка, бежова лента, от мека и нежна материя, минаваща на средата на лицевата част с тъно лилави рози на светла основа.

Свежо спално бельо от памук 4 части в лилав цвят с черни и сиви кръгчета. Всички части на комплекта са с един десен и цвят. Приятната и нежна памучна материя. Нежност, уют и комфорт за вашия сън. Комплекта е от 4 части и включва: - долен чаршаф с размери 240 / 250 см. - плик - 200 / 230 см. - 2 броя калъфки с размери 75 / 75 см.

Спално червено бельо с рози. Комплект спално бельо от сатениран памук в червен цвят и нежни рози. Всички части на комплекта са с един десен и цвят. Комплекта е от 6 части. Приятната и нежна на допир материя на сатенирания памук ще ви обгръща и докосва нежно. Нежност и комфорт за вашия сън.

Синьо спално бельо с нежни цветя. Комплект спално бельо за персон и половина в небесно син цвят. Нежни цветя в различни цветове, придават свежест и веселост на десена. Нежната на допир материя на сатенирания памук допринася за уюта и комфорта на вашия сън.

Спално крепонено бельо от 4 части. Спално бельо от крепон от 4 части. Основата е сиво лилава и ефектни орнаметни в няколко цвята. Приятно на допир, крепоненото бельо ще ви обгърне с уют. Предимството на крепона е че не изисква гладене и това спестява много от вашето време.

Спално бельо от сатениран памук Лалета. Комплект спално бельо от сатениран памук с преливаща основа в пепелно розово и кремаво. Красиви лалета в розово и оранжево. Комплекта е от 6 части. Приятната и нежна на допир материя на сатенирания памук ще ви обгръща и докосва нежно. Настроение за спалнята.

Спално бельо Карамела. Спално, ефектно и различно бельо за вашата спалня в шампанско и кафяво. Комбинацията от две материи придава на бельото стил и свежест. Плика е в кафяв цвят и с широка лента, от мека и нежна на допир материя, минаваща на средата на лицевата част с красиви големи цветя в два цвята. Над нея има бродирани цветя, които завършват на десена.