Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Kefir Smoothies, Ingredient Smoothies and more!

1. Strawberry Swing Doe 8 aardbeien samen met 120 milliliter yoghurt en 60 gram kokosrasp in een blender. Mix tot je een glad mengsel hebt en breng eventueel op smaak met granen, kaneel of proteïne poeder.

Winter smoothie: Meng 50 gram boerenkool samen met 100 gram bevroren ananas, 120 milliliter yoghurt en 60 milliliter water in een blender. Voeg eventueel een snufje cayenne peper toe voor een extra kick.

Smoothie met aardbei, meloen en basilicum : - een handje vol verse aardbeien - een kwart van een (galia)meloen - basilicum blaadjes - yoghurt Meng de aardbeien, meloen en basilicum met de yoghurt in de blender. Voor een ijskoude smoothie kun je ook bevroren aardbeien gebruiken of bevroren meloen.

Smoothie met citroen en basilicum: - yoghurt of yoghurtijs - citroensap - vruchtvlees van een citroen - verse basilicumblaadjes Voor twee personen :400 ml yoghurt . Doe de yoghurt in de blender en voeg een handjevol verse basilicumblaadjes toe. Snij een citroen doormidden en probeer de pitjes uit een helft te halen. Haal vervolgens het vruchtvlees uit een helft en voeg deze toe in de blender. Blenden. Proef tussendoor of het mengsel nog meer citroen(sap) of basilicum nodig heeft.

Avocado Kiwi Smoothie! De twee superfoods avocado en kiwi staan centraal in deze frisse groene smoothie. Zo krijg je de gezonde vetten en vitamine E uit de avocado, plus een megadosis vitamine C en vezels van de kiwi binnen!