Explore these ideas and much more!

E A T 5]

E A T 5]

Ακόμα ένα παρκάρισμα για... παράσημο.  Με την PL8 τα πράγματα γίνονται πιο απλά και πιο άμεσα!!  (Σημείωση: Δε μπορούσαμε να αφήσουμε το περιεχόμενο... )

Ακόμα ένα παρκάρισμα για... παράσημο. Με την PL8 τα πράγματα γίνονται πιο απλά και πιο άμεσα!! (Σημείωση: Δε μπορούσαμε να αφήσουμε το περιεχόμενο... )

Πλέον θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κάτοχο οποιουδήποτε οχήματος σας ενδιαφέρει μέσω της PL8!  Έτσι δε θα πρέπει να διαβάζετε τα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ", που βρίσκονται κολλημένα...

Πλέον θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κάτοχο οποιουδήποτε οχήματος σας ενδιαφέρει μέσω της PL8! Έτσι δε θα πρέπει να διαβάζετε τα "ΠΩΛΕΙΤΑΙ", που βρίσκονται κολλημένα...

Η τροχαία προσπαθεί να μας διευκολύνει...   Ο φίλος μας, πάρκαρε σε διαβάση πεζών, ΑΜΕΑ και γωνία.  Με την PL8, θα μπορούσαμε να τον ενημερώσουμε, ότι ενοχλεί και να είχε γλυτώσει αυτή την αναποδιά.

Η τροχαία προσπαθεί να μας διευκολύνει... Ο φίλος μας, πάρκαρε σε διαβάση πεζών, ΑΜΕΑ και γωνία. Με την PL8, θα μπορούσαμε να τον ενημερώσουμε, ότι ενοχλεί και να είχε γλυτώσει αυτή την αναποδιά.

Olympus E-PL8 16.1 MP Mirrorless Camera w/ 14mm-42mm Lens

Olympus E-PL8 16.1 MP Mirrorless Camera w/ 14mm-42mm Lens

Η PL8 ονειρεύεται να εξαφανίσει όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια φαινόμενα...

Η PL8 ονειρεύεται να εξαφανίσει όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια φαινόμενα...

Δυστυχώς τα φαινόμενα είναι αναρίθμητα...  Ας βοηθήσουμε όλοι με την PL8

Δυστυχώς τα φαινόμενα είναι αναρίθμητα... Ας βοηθήσουμε όλοι με την PL8

Για να μη φτάνετε σε τέτοια επίπεδα...  PL8 !!

Για να μη φτάνετε σε τέτοια επίπεδα... PL8 !!

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search