Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore these ideas and much more!

Mensenwerk Waarom al die oorlogen, ze leiden tot niets, kinderen zijn het meest slachtoffer Wereld vrede wat zou dat fijn zijn. Ad Tolboom

2

Lenie Kamstra. Blooming 1. Uit de bloesem en lente serie. Geïnspireerd door Japanse kunst. De takken zijn als vanzelf ontstaan door inkt over het linnen te laten vloeien. Er zijn veel kleurlagen onder het wit, zodat er diepte ontstaat.

Lenie Kamstra. Blooming 2 Uit de bloesem en lente serie. Geïnspireerd door Japanse kunst. De takken zijn als vanzelf ontstaan door inkt over het linnen te laten vloeien. Er zijn veel kleurlagen onder het wit, zodat er diepte ontstaat.

margareth Adama. Indestructible Indestructible. Gemengde techniek op doek, 116 x 76 cm Dit schilderij maakt deel uit van een serie van 7 'witte' schilderijen met structuren die afzonderlijk te koop zijn.

4

Lenie Kamstra. Coney Island Melody Dit schilderij komt uit de Coney Island serie, waarbij ik me heb laten inspireren door een tekst van Van Morrison, die in een gesproken ballad mijmert over de uitstapjes die hij in zijn jeugd maakte naar de kust bij Coney Island, in County Down, Noord-Ierland. Op de schilderijen zijn bloemen, wolkenluchten en wuivende rietstengels te zien, maar ook de onderwaterwereld die het eiland in mijn fantasie heeft.

Will Kellermann. Bird's Talk. Silkcolor® Schildering op zijde. Een prachtig, rijk glanzend natuurlijk materiaal. Vrouwen en emoties. Vogels en vrijheid. Taal en symboliek. Kleuren die verhalen vertellen van dromen en illusie. Licht wat spreekt tot de beschouwer in een taal zonderwoorden.

Loes Den Uijl. Hollands weertje Het stormt buiten, dat bracht mij in een flow en het werd dit winderig schilderij.

Bart van der Voort. Lipstick Deze mond is een opvallend stuk dat glans en kleur toevoegt en om een eigen plek vraagt. Het is beschilderd in transparant rood over goud kleurig bladmetaal.

5

Lenie Kamstra. Early Spring 1. Uit de bloesem en lente serie. Geïnspireerd door Japanse kunst. De takken zijn als vanzelf ontstaan door inkt over het linnen te laten vloeien. Er zijn veel kleurlagen onder het wit, zodat er diepte ontstaat.

Davitha van de Kuilen. Kinderen van Bethlehem. Na een bezoek in Bethlehem werd ik geraakt door het verhaal van de kindermoord in Bethlehem. Het is een vergeten verhaal, een onderdeel van de kerstgeschiedenissen.