Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Cause, Wat Zou and more!

Mensenwerk Waarom al die oorlogen, ze leiden tot niets, kinderen zijn het meest slachtoffer Wereld vrede wat zou dat fijn zijn. Ad Tolboom

Emoties Bewust half geschilderde portretten ,niet belangrijk wie ze zijn maar wel de menselijke emotie die ze uitdrukken geconfronteerd naast elkaar. Paul De Hooghe

Lenie Kamstra. Blooming 1. Uit de bloesem en lente serie. Geïnspireerd door Japanse kunst. De takken zijn als vanzelf ontstaan door inkt over het linnen te laten vloeien. Er zijn veel kleurlagen onder het wit, zodat er diepte ontstaat.

Zelfportret 2014 Dit zelfportret heb ik gemaakt voor de tentoonstelling Threads, die in De Rozet werd gehouden . Dit in navolging van de expositie in het Arnhems Museum, die tegelijkertijd werd gehouden . De haren zijn van breiwol. Anneke Dekker

margareth Adama. Indestructible Indestructible. Gemengde techniek op doek, 116 x 76 cm Dit schilderij maakt deel uit van een serie van 7 'witte' schilderijen met structuren die afzonderlijk te koop zijn.

Will Kellermann. Bird's Talk. Silkcolor® Schildering op zijde. Een prachtig, rijk glanzend natuurlijk materiaal. Vrouwen en emoties. Vogels en vrijheid. Taal en symboliek. Kleuren die verhalen vertellen van dromen en illusie. Licht wat spreekt tot de beschouwer in een taal zonderwoorden.

Davitha van de Kuilen. Kinderen van Bethlehem. Na een bezoek in Bethlehem werd ik geraakt door het verhaal van de kindermoord in Bethlehem. Het is een vergeten verhaal, een onderdeel van de kerstgeschiedenissen.

Loes Den Uijl. Hollands weertje Het stormt buiten, dat bracht mij in een flow en het werd dit winderig schilderij.

Bart van der Voort. Lipstick Deze mond is een opvallend stuk dat glans en kleur toevoegt en om een eigen plek vraagt. Het is beschilderd in transparant rood over goud kleurig bladmetaal.