Explore Necklace 1, Collar Necklace and more!

preview

preview

Beadembroidery

Beadembroidery

Купить 'Olive' колье вышитое бисером - оливковый, бежево-коричневый, колье с камнями, Колье из жемчуга

Купить 'Olive' колье вышитое бисером - оливковый, бежево-коричневый, колье с камнями, Колье из жемчуга

RebelSoulEK Jewelry set

RebelSoulEK Jewelry set

Necklace, handmade beads. Fair Masters - handmade crimson sunset. Handmade.

Necklace, handmade beads. Fair Masters - handmade crimson sunset. Handmade.

Со Анита Несторовска ве запознавме неодамна, откако ги откривме нејзините фантастични ланчиња со монистра. На наше огромно задоволство, младата дизајнерка сега е со преполни раце работа. Она што ние го препорачуваме од нејзината богата колекција рачно изработен фантастичен накит, се следните модели кои би можеле да ги носите како накит на вашата свадба: (function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = ...

Со Анита Несторовска ве запознавме неодамна, откако ги откривме нејзините фантастични ланчиња со монистра. На наше огромно задоволство, младата дизајнерка сега е со преполни раце работа. Она што ние го препорачуваме од нејзината богата колекција рачно изработен фантастичен накит, се следните модели кои би можеле да ги носите како накит на вашата свадба: (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = ...

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search