Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Arbetade Han, Har Arbetat and more!

Krister har en unik erfarenhet inom miljö, hållbar utveckling och offentlig förvaltning. Som statssekreterare på miljödepartementet arbetade han med frågor inom miljö- klimat- och energipolitiken. Krister har ett stort internationellt intresse och har arbetat i Europaparlamentet. Innan han valde att börja arbeta med politik på heltid var Krister anställd på Volvo Flygmotor som kvalitetsingenjör.

Stefan är key account manager och senior konsult inom public affairs. Han har över femton års erfarenhet av att jobba i gränslandet mellan media, ekonomi och politik. Han arbetar gärna med projekt som vill göra avtryck i den allmänna samhällsdebatten och påverka såväl politiska processer som enskilda beslutsfattare.

David är projektledare på Prime och arbetar framförallt med krishantering. Han har tidigare varit pressansvarig på Prime & United Minds med ansvar för företagets medierelationer samt trainee och ansvarig för Prime & United Minds egna kanaler, inklusive rekryteringsprocessen samt företagets webbsajter.

Gustav är uppvuxen på Östgötaslätten strax utanför Linköping. Efter gymnasiet så började han jobba på call center i Sveg under en kortare period. Innan han började på Prime så arbetade han som IT-konsult och arbetade på bland annat Investor, Cramo och Preem. Han älskar teknik och på fritiden skriver han för en datorwebbtidning.

Claes är account manager med specialisering inom medierelationer samt presschef. En stor del av hans arbete handlar om rådgivning i mediefrågor och att ta ut kommunikationskoncept i förtjänade kanaler. Innan Prime arbetade Claes som projektledare på pr-byrån Bite Communications där han främst jobbade med kunder inom IT och teknik-branschen.

Carl Fredrik har varit ordförande i Fria Moderata Studentförbundet, ledarskribent på Svenska Dagbladet, frilansande skribent och utredare (rapportexempel: "Att lära svinen uppskatta pärlor - en analys av begreppet public service", "Reformera demokratin!", "Sveriges statsskuld"). Han studerade filosofi, statskunskap, psykologi och musikvetenskap i Uppsala och Stockholm och var på studieresor till Georgien, Guatemala och Albanien under 1990-talet.

Gabriella har tidigare erfarenheter från bemanningsbranschen. Närmast kommer hon från Adera Sweden AB där hon arbetade som VD- och projektassistent. Hon har även tidigare erfarenhet inom internservice och som Kontorschef. Gabriella arbetar idag som produktionsledare med erfarenhet av produktion både för digitala och traditionella medier. Gillar att hålla många bollar i luften och trivs när det är ordning och reda.

Maria kommer närmast från Handelshögskolan i Stockholm, där hon efter avslutade studier innehar en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring och strategi. Parallellt med studierna arbetade Maria tidigare på Kreab med media och nyhetsbevakning. Marias roll på Prime är juniorkreatör. Maria jobbar även med att se till att Primes bästa case uppmärksammas genom tävlan i nationella och internationella kommunikationstävlingar.

Adam har en bakgrund som ledarskribent, kolumnist, redaktör och satirtecknare. Senast kommer han från Svenska nyhetsbyrån. Studieåren spenderade Adam i Cambridge, Göteborg och Uppsala, där han bland annat läste filosofi och ekonomisk historia, samt ibland på Fria moderata studentförbundets sammankomster i Stockholm, där han gjorde sig påmind som presidieledamot och idéspruta i Svensk linjes redaktion.

Anders var tidigare pr-koordinator inom Electrolux-koncernen och jobbade främst med medierelationer och internationella pr-kampanjer. Han har tidigare även jobbat med information och marknadsföring i Stockholms OS-kampanj, på Meter Film & Television och som informationschef på e-demokratiföretaget Votia. Anders sitter även i styrelsen för de svenska pr-företagens branschförening och har studerat Statsvetenskap, Nationalekonomi och Samtidshistoria på Stockholms Universitet.