Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Arbetade Han, Arbeta Med and more!

Krister har en unik erfarenhet inom miljö, hållbar utveckling och offentlig förvaltning. Som statssekreterare på miljödepartementet arbetade han med frågor inom miljö- klimat- och energipolitiken. Krister har ett stort internationellt intresse och har arbetat i Europaparlamentet. Innan han valde att börja arbeta med politik på heltid var Krister anställd på Volvo Flygmotor som kvalitetsingenjör.

Gustav är uppvuxen på Östgötaslätten strax utanför Linköping. Efter gymnasiet så började han jobba på call center i Sveg under en kortare period. Innan han började på Prime så arbetade han som IT-konsult och arbetade på bland annat Investor, Cramo och Preem. Han älskar teknik och på fritiden skriver han för en datorwebbtidning.

Claes är account manager med specialisering inom medierelationer samt presschef. En stor del av hans arbete handlar om rådgivning i mediefrågor och att ta ut kommunikationskoncept i förtjänade kanaler. Innan Prime arbetade Claes som projektledare på pr-byrån Bite Communications där han främst jobbade med kunder inom IT och teknik-branschen.

Ola kom direkt till Prime från Högskolan Dalarna där han läste inriktning reklam och kommunikation på MK-programmet. Vid sidan av studierna drev Ola en rad utvecklingsprojekt tillsammans med det lokala näringslivet och arbetade också åt högskolans egen kommunikations-avdelning där han bland annat ansvarade för den årliga kampanjen för studentrekrytering våren 2008. Ola har varit på Prime sedan 2008 och arbetat med kunder som McDonald’s, Nordisk Film och Stockholms Läns Landsting.

Billy är en amerikan som har varit bosatt i Sverige sedan 1995. Han har gedigna kunskaper om politik och näringsliv på båda sidor av Atlanten. Under fem år var han seniorkonsult på JKL där han arbetade med svenska och internationella kunder inom en rad kommunikativa discipliner. Under tidigt 2000-tal var han med och grundade Sveriges första företagsblogg och drev samtidigt, som ett sidoprojekt, den engelskspråkiga nättidningen Stockholm Spectator.

Matti Kataja arbetar som publicitetsspecialist med inriktning mot medierelationer och kriskommunikation. Han har en bakgrund som pressekreterare för Vänsterpartiet i riksdagen. I valrörelsen 2010 arbetade han i den rödgröna kampanjen som pressekreterare till Lars Ohly. Tidigare verkade han som grafisk formgivare, bland annat med uppdrag för Tele2 och Svenska Naturskyddsföreningen.

Mathias har en examen i journalistik från Högskolan i Kalmar och är diplomerad från IHR på Stockholms universitet. Han har tidigare arbetat mycket med TV och rörlig bild, bland annat som reporter på TV4 och producent på 24NT. Mathias har även frilansat som videoproducent och drivit ett eget produktionsbolag med inriktning på webbfilm. Innan studierna på IHR kommer han närmast från SVT där han arbetade som sändningsredaktör.

Janerik Larsson har arbetat både som journalist och kommunikatör. Han var Fellow på Stanford University 93 – 94. Han var politisk redaktör på Sydsvenskan under 70-talet, var därefter chefredaktör för Svenska arbetsgivareföreningens veckotidning 80 – 85, arbetade med Washington DC som bas 85 – 87 och ingick därefter i SAFs ledning som informationsdirektör till sommaren 1995. Han tilldelades Stora Journalistpriset 1980.

Jimmy arbetar som byråchef på United Minds. I denna roll ingår HR-ansvar så som rekrytering och projektbemanning. Övrig tid arbetar Jimmy som analytiker och projektledare. Jimmy föreläser också inom en rad ämnen som knyter an till United Minds tjänsteutbud. Sommaren 2010 produktionsledde Jimmy panelprogrammet Almedalen live, som sändes direkt på Expressen TV. Under våren 2011 arbetade han bl a som producent och redaktör för webbtv-programmet United Minds TV.

Tobias arbetar som Key account manager och publicitetsspecialist inom marketing communication på Prime. Tobias arbetade tidigare som PR-konsult och account manager på Medial Kommunikation med fokus på medierelationer. Där var han kundansvarig för ett flertal kunder från olika branscher samt hade flera uppdrag som pressansvarig och medietränare. Innan dess arbetade Tobias på Universum Communications som redaktör på tidningen Campus.