Explore Lo Tanto, 22 05 and more!

Explore related topics

Jordi Pujol: “El referéndum es el único camino” - DW.DE, 22.05.2014. "En Cataluña las manifestaciones no rompen ni un cristal. Todo esto tiene que hacerse pacíficamente y escrupulosamente democráticamente. Además procurando mantenerse en Europa y España, que no es un país cualquiera para Cataluña; hemos estado juntos y tenido relación durante siglos. Por lo tanto,esto tenemos que hacerlo bien."

Reconnaissance de la Catalogne : ces 65 cartes qui en disent long... - L'Indépendant, Jean-Luc Bobin. L'été dernier, l'exposition avait fait son petit effet. Présentée à l'occasion de l'Université catalane d'été (UCE), elle regroupait 65 cartes de Catalogne parues dans l'ensemble des plus prestigieux atlas européens des XVIIe et XVIIIe siècles. A une époque où la cartographie battait son plein. Aussi bien en France, en Allemagne, au Pays-Bas, en Autriche, en Angleterre, en Italie ou en…

Francesc Homs: 'No hi ha cap sortida que no sigui fer una consulta el 9-N' - vilaweb.cat, 09.09.2014. 'Això ho hem pactat entre tots, oi? No hem dit i repetit que aquest procés és un procés de tots i que la força està en el conjunt? Doncs en el conjunt és on s'han de prendre les decisions en cada etapa del procés.' El conseller de Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, és molt clar sobre la manera com es prendrà la decisió després de la previsible suspensió de la consulta.

Junqueras: "No ho podran impedir: el dret internacional avala que els catalans hem de votar" - Diari Ara, 10/04/2014. El procés sobiranista ha entrat en una nova fase després del no del Congrés a la consulta. El Govern i els partits pel dret a decidir busquen ara un nou marc jurídic que permeti convocar la consulta el 9-N. A banda de la llei de consultes que està tramitant el Parlament, Artur Mas es va referir aquest dimecres a la sessió de control del Parlament que buscaran "marcs legals".

Mas replica Felip VI: "No s’ha d’obligar ningú a viure d’una manera que no vol viure" - elsingular.cat, 25/12/2014. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha replicat avui el discurs que va fer ahir el rei Felip VI, on es va referir a Catalunya. Després d’explicar que no va sentir en directe el discurs del monarca espanyol, Mas l’ha avisat que “el respecte que moltes vegades es demana passa perquè els catalans puguin decidir el seu futur polític”.

Homs: "El nostre projecte no va en contra d'Espanya, la nostra voluntat és a favor de Catalunya" - govern.cat, 17-10-14. El conseller afirma en una entrevista a RNE que “el govern espanyol pot ser el nostre adversari però Espanya no és la nostra enemiga”. El portaveu del Govern remarca la voluntat de seguir treballant per la unitat perquè “a les cases sempre hi ha discussions però l’objectiu final és compartit”.

Jordi Savall rebutja el Premi Nacional de Música espanyol - elsingular.cat, 30/10/2014. El músic, director i compositor Jordi Savall (Igualada, 1941) ha rebutjat el Premi Nacional de Música espanyol, en la modalitat de composició, concedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i valorat en 30.000 euros. Els motius del músic responen a les seves discrepàncies amb la política cultural del ministeri, dirigit per José Ignacio Wert.

La consulta del 9-N surt reforçada del debat de política general - vilaweb.cat, 18.09.2014. El Parlament de Catalunya va aprovar ahir de dur a terme la consulta del 9 de novembre amb 'totes les garanties democràtiques i de participació possibles'. Ho van avalar CiU, ERC, ICV-EUiA, CUP, el diputat no adscrit Joan Ignasi Elena i les socialistes Marina Geli i Núria Ventura, que van tornar a trencar la disciplina de vot del seu grup. Van votar contra el text PSC, PP i Ciutadans.

Guifré Jordan @enGuifre- Catalunya serà la millor regió del sud d’Europa per fer-hi inversions durant el 2016 i 2017. Com a mínim això diu el Financial Times en l’últim número de la revista fDi Magazine, en què ofereix diferents rànquings de ciutats i regions on Barcelona i Catalunya surten molt ben parades. De fet, la projecció de la prestigiosa publicació serveix per desmentir de nou l’argument unionista que les empreses fugen del país per la incertesa del procés.

Pinterest • The world’s catalogue of ideas
Search