Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Dins Del, Del Camp and more!

Luis Enrique firmarà per dues temporades, arriba Ter Stegen i tornen Rafinha i Deulofeu - 324.cat, 19/05/2014. La Junta Directiva del F. C. Barcelona, reunida en sessió extraordinària, ha acordat el nomenament de Luis Enrique Martínez nou entrenador del primer equip. L'asturià, que signarà contracte per les dues pròximes temporades, serà presentat dimecres a les 13.00. El nou tècnic és una peça clau dins les línies estratègiques del futbol professional de cara a la pròxima temporada.

Augmenta el nombre d’escoles que opten per incloure l’esbarjo dins del projecte educatiu, un fet que ajuda a gestionar conflictes entre l’alumnat

Després dels dos empats consecutius contra Màlaga i Villareal, l’ambient a Madrid està enrarit i tornen a aparèixer actituds que durant l’any, mentre les coses anaven rodades, no s’havien vist. El denigrant espectacle que van donar tècnics i alguns jugadors al Madrigal, i del que han sortit més ben parats del que s’esperava, recorda a certs comportaments de la temporada passada, sobrepassant alguns límits del futbol i parlant més del compte dins el camp, i no precisament amb futbol.

FOOTBALL - FC Barcelona - Tito: Messi i Neymar s'entendran dins del camp - http://lefootball.fr/fc-barcelona-tito-messi-i-neymar-sentendran-dins-del-camp/

Blogger is a free blog publishing tool from Google for easily sharing your thoughts with the world. Blogger makes it simple to post text, photos and video onto your personal or team blog.