Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Explore Letterhuis Hij, Hij Is and more!

Gouden Penseel 2016. Lettersoep van Harriet van Reek. Letterel woont met Letterpoes in een letterhuis. Hij is gek op letters en tovert een prachtige kleurrijke wereld. Prentenboek met fantsievolle kleurenillustraties en heel veel letters. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar.

De duik van Sjoerd Kuyper 2014 B Jeugdleesboeken Curacao Geheimen Tijdreizen Vlag en Wimpel Griffeljury

Vlag en Wimpel Griffeljury 2016 Informatief. Steve Jobs; waanzinnig goed van Jessie Hartland. Biografie in stripvorm over de oprichter van Apple (1955-2011).

Lettersoep van Harriët van Reek. Winnaar van een Zilveren Penseel 2016.

Weet je nog niet wat je verder wilt lezen? Doe de Kinderboekentipper: beantwoord de vragen en krijg leestips! http://www.kinderboekenweek.nl/kinderboekentipper/

Letterel woont met Letterpoes in een letterhuis. Hij is gek op letters en tovert een prachtige kleurrijke wereld. Prentenboek met fantsievolle kleurenillustraties en heel veel letters. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar.

HET OPA- EN OMABOEK - Lenny Duijvelaar - 9789021548937 - € 19,50 - GRATIS VERZENDING. Voor alle grootouders van nu. Het opa- en omaboek is een heerlijk boek voor alle grootouders en voor iedereen die op het punt staat om dat te worden. Opa’s en oma’s van nu hebben een belangrijke plaats in het leven van hun kleinkinderen. Misschien ben jij behalve verwenopa of –oma, ook oppas en dus mede-opvoeder. Welke rol je ook hebt, opa..BESTELLEN BIJ TOPBOOKS OF VERDER LEZEN? KLIK 2 x OP BOVENSTAANDE…