Kath
More ideas from Kath
This stunning double story modern weatherboard home on a sloping block in Melbourne perfectly compliments the area and its surroundings. The luxurious bathrooms feature double showers and stone benchtops and the home is superbly finished with plantation shutters and landscaped gardens.

This stunning double story modern weatherboard home on a sloping block in Melbourne perfectly compliments the area and its surroundings. The luxurious bathrooms feature double showers and stone benchtops and the home is superbly finished with plantation shutters and landscaped gardens.

Australian studio MCK Architects has recently completed the North Bondi House project. The now contemporary residence is located in Bondi, an eastern suburb of Sydney, in the state of New South Wales, Australia. North Bondi House by MCK Architects: "this project comprises a first floor addition and a ground floor reinvention to a space + light deprived semi. Floorspace has been sacrificed on the first floor to create a double height open core to the centre of the house, filter...

Australian studio MCK Architects has recently completed the North Bondi House project. The now contemporary residence is located in Bondi, an eastern suburb of Sydney, in the state of New South Wales, Australia. North Bondi House by MCK Architects: "this project comprises a first floor addition and a ground floor reinvention to a space + light deprived semi. Floorspace has been sacrificed on the first floor to create a double height open core to the centre of the house, filter...

More classic than contemporary, this landscape relies on traditional garden forms for beauty. A double row of staggered-height hedges lines the walkway, supplying both a border and a carpet of pretty green. For added visual direction, the homeowners painted the front door a stunning, rich black, flanking it with elegant containers and flowering topiaries.

More classic than contemporary, this landscape relies on traditional garden forms for beauty. A double row of staggered-height hedges lines the walkway, supplying both a border and a carpet of pretty green. For added visual direction, the homeowners painted the front door a stunning, rich black, flanking it with elegant containers and flowering topiaries.

Eve Gunson and Matt Benetti have transformed their dilapidated, long forgotten Victorian home from worn-out to a wondrous oasis. Like the fence.