Precast design

10 Pins
 5y
an empty room with a fire place in the center and lights hanging from the ceiling
Kamine von BRUNNER - große Variantenvielfalt an Scheibenformaten
Beton ist modern, aber kalt - nein! Nicht mit einem BRUNNER Panorama Kamin. Schnelle und direkte Wärme mit einem Maximum an Feueratmosphäre. Hier gebaut als einzigartiger Raumteiler, für Feuergenuss von allen Seiten für dein Wohnzimmer.
a living room filled with furniture and a fire place in front of a large window
Tara Iti Clubhouse
Tara Iti Clubhouse : Cheshire Architects
a bathroom sink with two gold faucets and a soap dispenser
1st Domains
Tara Iti - World Class Golf Club — Terrazzo + Stoneworks
an instagram photo of a house with a pond in the middle and plants growing out of it
TACO Taller de Arquitectura Contextual, Leo Espinosa · Casa Gabriela
TACO Taller de Arquitectura Contextual, Leo Espinosa · Casa Gabriela · Divisare
two white chairs sitting on top of a cement floor next to a planter and fence
Supplying Australia-wide besser blocks, screen blocks, precast concrete and more
Sydney's Besser Block Centre - Supplying Australia-wide besser blocks, screen blocks, precast concrete and more
a black and white photo of a door on the side of a building with steps leading up to it
Industrial Design Trends, Jobs and Online Courses - leManoosh
#door #architecture #concrete
an outdoor swimming pool with steps leading up to it and surrounded by greenery in the background
Luxury Premium Tanks | Allcast Precast
Allcast Precast Concrete Round Plunge Pool, Brisbane Australia
the side of a building with white siding
Gate Precast Concrete | Architectural Precast Concrete
Polished Precast - Nordstrom, The Woodlands, TX
the leaves are etched on the side of this building's exterior wall, which has been designed to look like stone
Stevenage Town Centre Gardens | Stevenage UK | HTA Landscape
Stevenage Town Centre Gardens | Stevenage UK | HTA Landscape World Landscape Architecture
a concrete block with the number 388 written on it
969years
83A Marlborough Avenue by Drew Mandel Design This single family residential infill project in mid-town Toronto occupies a 4mx35m lot that was a former CN Rail site with a single car garage.