Kevin
More ideas from Kevin
Image result for cool outdoor offices

Image result for cool outdoor offices

"For a country version of fitted wardrobes, build a bank of cupboards of different sizes and front them with stable-style doors and oversized ‘farmyard’ ironmongery." Photograph Credit: Camera Press / ACP / Michael Wee.                                                                                                                                                                                 More

"For a country version of fitted wardrobes, build a bank of cupboards of different sizes and front them with stable-style doors and oversized ‘farmyard’ ironmongery." Photograph Credit: Camera Press / ACP / Michael Wee. More

A modern aesthetic is reinforced by the pale blackbutt timber joinery in the ground-floor kitchen.

A modern aesthetic is reinforced by the pale blackbutt timber joinery in the ground-floor kitchen.

Although open-plan, the space has been divided into multipurpose zones designed to adapt as the family grows.

Although open-plan, the space has been divided into multipurpose zones designed to adapt as the family grows.

An upstand on the island ensures all kitchen clutter remains out of sight of the living areas.

An upstand on the island ensures all kitchen clutter remains out of sight of the living areas.

The architects were very conscious of the need to marry the new to the exisiting, so gave the addition a traditional form.

The architects were very conscious of the need to marry the new to the exisiting, so gave the addition a traditional form.

A pared-back colour scheme and material palette keep this kitchen by Rogan Nash Architects light and fresh.

A pared-back colour scheme and material palette keep this kitchen by Rogan Nash Architects light and fresh.

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura.  Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko  Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…

Byt ze třicátých let proměnili v soudobý prostor pro bydlení. Netradiční prostorové řešení kontrastuje s klidným a střídmým materiálovým řešením. Návrh vytvořilo barcelonské studio EO arquitectura. Autor: EO arquitectura I Adrian Elizalde + Clara Ocaña Studie: 2015 Realizace: 2015 Plocha: 65 m2 Místo: Barcelona I Španělsko Zdi malých a temných pokojů byly zbourány a, zde se skrývá pointa, žádné nové nepřibyly. Byt je jedním velkým prostorem složeným ze tří zón. Ty jsou definovány, avšak…