Pinterest • The world’s catalogue of ideas

Jom ke Medan , pm kami untuk tawaran menarik!!! booking awal, nanti tak kelam kabut last minit kan hihi betui le kan~~ cepat pm ke 011-10922771 (whatsapp/call) #KabilahAwanBiru

3 germs set untuk bulan puasa!! nak tambah tenaga? anak baru belajar nak puasa? takot berbuka last minit? GASTRIK KRONIK? bulan puasa musim panas! set ini sesuai dan berbaloi2 untuk seisi keluarga!

"Lain kali, jangan buat kerja last minit. Teacher je boleh tidur lewat. Student sila tidur awal. Okay. Takmo degil2." #ingatpesanteacher

Knockin' on Heaven's Door,Last Minit Special$169.00 Per Night/4 people

VRBO.com #303520 - Knockin' on Heaven's Door,Last Minit Special$149.00 Per Nigh

pin 1

Kadang - kadang bila last minit tak ada outfit nak pakai.. terus cari cardigan kan? Yup! Cardigan memang sentiasa boleh menjadi peneman setia untuk semua.. admin pon sempt grab Kira Cardigan dari @nadeelluna sebab color senang nak match, and effect stripe tu boleh bagi nampak slim skit.. hee ❤️ . . Awak awak pon kalau suka, boleh dapatkan di #modvierbangsar atau order secara online melalui whatsapp kami +60164167792.

yeah!! yeah!! yeah!! puasa dah nak mula!! ramai yang dah beli tok persediaan awal bulan puasa!! anda bila lagi? nak tengok je ke orang lain KEKAL BERTENAGA SEPANJANG BULAN PUASA! TAHAN LAPAR! DAN TAK HAUS!! wow!! banyak tu.. takot last minit berbuka atau gastrik KRONIK! jom beli! 0197848653 jaja

Knockin' on Heaven's Door,Last Minit Special$169.00 Per Night/4 people

Hiawassee Vacation Rental - VRBO 303520 - 4 BR Lake Chatuge Lodge in GA, Knockin' on Heaven's Door,Last Minit Special$149.00 Per Nig...

Macam biasa bila dekat-dekat nak exam..study last minit :D >>>http://www.kejegomen.com/2014/10/mana-nak-cari-buku-rujukan-exam-ptd.html

Gravestone Tutorial by Pixiecritter on deviantART.  Cool tutorial. I don't think these would last very long seeing as how they're made of styrofoam, but I could see making these as great Halloween decorations or something.

Gravestone Tutorial by Pixiecritter on deviantART. Cool tutorial. I don't think these would last very long seeing as how they're made of styrofoam, but I could see making these as great Halloween decorations or something.

pin 62
heart 4