Pinterest • The world’s catalogue of ideas
from smarthome.com

ELK Products Two-Way Wireless Ready M1 Gold Home Monitoring Kit

ELK Products Two-Way Wireless Ready M1 Gold Home Monitoring Kit: wow- a DIY home monitoring kit without the monthly expense of paying someone else to monitor your home!

from smarthome.com

Elk Products M1KPNAV 3.5-inch Navigator LCD Touchscreen

ELK M1KPNAV Touchscreen Keypad, Navigator,3.5" diag. by Elk. $204.93. Navigator Touchscreen Keypad for use with M1 Control Systems. Save 31%!

De Vintage Noon producten zijn gemaakt van vintage indigo van de Hmong Hill Tribe. Door de leeftijd en de geschiedenisvan deze materialen zien ze er niet als nieuw uit. Net zoals bij mensen, schoonheid en karakter komt met de tijd. Daardoor is elk product anders, speciaal en uniek.

Herfstbladeren geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Bramenblad met bramen geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Paddestoelen geprint op een pagina van een vintage Frans boek. Voor elke print gebruiken we een originele bladzijde. Dus is elk product uniek.

Open kast van gebruikt steigerhout in de afmeting 60 x 37 x 183. Deze kast is ideaal om buiten te gebruiken bij uw zithoek of in uw serre of tuinhuis. Alle steigerhouten producten van Sombrero worden in Nederland met de hand gemaakt en nauwkeurig afgewerkt. Het hout komt rechtstreeks van de bouw af waar het gebruikt is als loopplanken op bouwsteigers. Door het intensieve gebruik is elke plank en daarom ook elk product uniek.

from DaWanda

Cap / Muts

Zwarte cap met oorkleppen. Afgewerkt met bruin leer en gouden knopen. Elk product in mijn winkel is uniek!

from DaWanda

Katoenen muts

Groen katoenen mutsje versierd met wit kant en goudgaren. Elk product in mijn winkel is uniek!

Tip webshop: is de prijs nu nog even te hoog voor u voor een product? Wij hebben een linkje "Opgeven voor prijsmeldingen" bij elk product staan . Wanneer we afprijzen, of een speciale aanbieding hebben, krijgt u (door deze link te hebben aangegeven) direct een berichtje